Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ali İhsan!..

Ali İhsan Karayiğit!.. Yani bir isim bir insana bu kadar oturur. Ali İhsan Karayiğit'i çıplak gözle izlemeye yetiştiğim, onunla tanışma, ahbap olma onuruna eriştiğim için ne mutluyum..
Beşiktaş 110'uncu yılını törenlerle kutladı.. Bu coşkuyu yaratan tarih.. Tarihi yaratanlar da işte bu Ali İhsanlar..
Ağabeyim Öcal'ın köşesinde okudum.. Medyada adam gibi tek yazı çıkmadı, tek sütun haberlerde yok oldu gitti ya.. Beşiktaş'ın resmi sitesinde aramış, ağbim, ölümünün haberini.. Minnacık iki satır bulana kadar canı çıkmış..
Yazıklar olsun!.. Yuh olsun, ne diyim!..
Ali İhsan o zamanki adıyla santrhaftı. Savunmanın ortasında oynayan tek stoper yani.. O zaman hücum futbolu oynardı dünya, İtalyanlar rezil edene dek. Üç bek (Biri işte bu santrhaf), iki orta saha.. Beş forvet.. WM'di adı..
Geriye çakılı oynayan santrhaflar iri yarı, fiziği kuvvetli ama futbolu genelde kazma tiplerdi. Ali İhsan, teknik, ileri çıkmaya cesaret eden, oyun kuran ilk Türk santrhafıdır. Yani dünyada adı bile yokken, o Libero oynardı, resmen..
İşte Beşiktaş'ın unuttuğu, medyanın adını bile bilmediği adam..
Ve de insan olarak pırlantaydı. Nasıl sıcak, nasıl içten, nasıl zarif!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA