Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Barcelona tutkusu!..

Yani bir haber televizyonu bu kadar mı taraflı olur?. NTV ve NTVspor'daki bu akıllara seza Barcelona aşkı, tutkusu nedir?.
Bunlar sabahtan akşama, oturup birbirlerinin beynini mi yıkıyorlar..
Maçı anlatanın yüzünü görmedim, ama anlatımından belliydi ne kadar Barcelonalı olduğu.. O gollerden birini Messi atsa, televizyonum patlardı herhalde.. RTÜK sağolsun.. Yüzde 5 payları için reklam bataklığına dönmesine göz yumdukları yayınlar yüzünden, maç biter bitmez, sahada olanları görebilmek için NTVSpor'a geçtim hemen.. Orda spikeri gördüm. Nasıl ağlamaklı.. Nasıl berbat bir surat.. Yanında olsam "Başın sağolsun" diyeceğim, öyle.. Ve nasıl bir gözü kapalı seyretmiş maçı..
Bayern'in, Almanların oynadığı akıllara durgunluk veren, seyri de fevkalade keyifli futbolu zerre görmemiş.. Önünde duran istatistiklere de yummuş gözünü kör gibi.. Barcelona yüzde 67 topa sahipmiş de.. Yahu orda, tam da bu orana göre tokat gibi duran bir istatistik daha var..
Gol akını sayısı Bayern'de 14, Barcelona'da 2!.. Onun lafını bile etmiyor. Bayern'in her golüne bir bahane buluyor, bir kulp takıyor. Yani ona göre aslında maçın gerçek sonucu, 1-0 Barcelona galip.. Peki ya, Almanların verilmeyen iki penaltısı.. Bayern'in golleri için tekrar tekrar, ofsayt, faul diyen hazret bu iki penaltıyı ağzına bile almıyor..
Yani Güntekin Onay, bize değil, ona maçı anlatmaya çalıştı ama başaramadı.. Spikerin aklı fikri, Güntekin'den "Barcelona bu takımı rövanşta 5-0 yener" yanıtını almaktaydı..
Sevgili Fuat kardeşim.. Bu arkadaş başta, Barcelona'dan başka takım tanımayan arkadaşlarını bir süre ekrandan çek ki, ruh sağlığımız tehlikeye girmesin..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA