Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Demiryolcu Mevlut!..

Sevgili Mevlut Tezel Kardeşim de ray döşemeye soyunmuş. İnsan Fenerli olunca böyle oluyor zahir..
Bir haftadır, Fenerli medyamız, bu hafta Galatasaray Arena'nın kapanması, Fener'in Olimpiyat Stadı'ndaki maçının da Saracoğlu'na alınması için ince ince değil, paldur küldür ray döşüyor.. Dün bizim spor sayfası valiye aba altından sopa gösteriyordu, haberinde hem de, Fener'in maçını "Güvenlik" bahanesiyle Kadıköy'e alması için.. Fener'in yavru kulübü İBB, nasılsa itiraz etmez ya..
Efendim Antep'te olayların sebebinin, sahte biletler olduğunu yazmıştım hani.. Tıpkısının aynisi basılan, ancak digital göz okumayınca sahte oldukları anlaşılan biletler.
Mevlut Kardeşim bu çok ağır kalpazanlık suçunu işleyenlerin ortaya çıkarılmasını Antep savcısından isteyeceğine "Sahte bileti alan masum mu" diyor ve beni güldürüyor..
Yahu Mevlut hayatında maça, sinemaya, tiyatroya, konsere, yani biletle girilen herhangi bir yere gitmedin mi?. Antep'ten Broadway'e, Arena'dan Londra'ya, Çin'den Maçin'e, biletle girilen her yerin önünde elindeki biletleri satan birisini bulursun. Fazla biletini, gelemeyen yakınınkini satan masumlar, karaborsayı geçim yolu yapanlar birbirine karışır.
Onlar olmasa, Londra'da Sefiller'i, Opera'daki Hayalet'i izlemem mümkün olur muydu, biletleri 6 ay öncesinden bitmiş?.
Allah da seni güldürsün Mevlut!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA