Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tecelli'den Abuzittin'e mektuplar

Abuzittincim,
Sana yazarken gözüm TV haberlerde.. Borsada tepetaklak bi gidiş var. Dolar 1.93'e doğru tırmanıyor. Haberlerde söylendiğine göre bunu FED Başkanı Bernanke yapmış. Güya, "Amerika tahvil alımlarını durduruyor' deyince ortalık karışmış.
Bence doğru olan bu değil.. Bizim basın gerçekleri örtme telaşında. "Duran Adamlar"ın işi bu.. Tabii tek başlarına yapamazlar. Arkalarında mutlaka dış güçler, provokatörler vardır. Dış güçler çok önemli. Mesela CİA, MOSAD, Muhaberat. Veya SAVAMA ( İran ).. Bi de NSA var. Bu bizde pek bilinmiyor. Oysa dünyadaki en güçlü dinleme teşkilatı. Bakanlar, başbakanlar , duran adamlar, durmayan adamlar kimi isterlerse dinleyebilirler.. APO' nun yerini bulan da bunlardı..
Neyse, konuyu dağıtmayayım. Bak borsa biraz daha düştü. Acaba şu anda Taksim'de kaç tane duran adam var. Sadece Taksim'de olsa nise.. Başka şehirlerde de duruyorlarmış. Ankara, Adana, Eskişehir, Bursa... Ben Sayın Bülent Arınç beyfendinin "..öyle 8 saat durmasınlar. 8 dakika durup yürüsünler" sözünü tamamen destekliyorum. Çok demokratik bi açılım. Durmayı yasaklamıyorlar. Böyle bi diktatörce düşünce asla yok.. 8 dakika dur sonra yürü kardeşim.
Elbette bazı düzenlemeler yapmak lazım. İnsanlar istedikleri yerde duramamalı. Belli yerlerde belli süre durmalılar.. Hani caddelerde trafik işaretleri vardır. "Azami Park 10 dakika" diye yazar. Aynen öyle.. "8 dakika duraklama yapılır" diye levhalar koyacan. Altında dursunlar.
Şimdi provokatörlerin yaptığına bak: "Durmayın zıplayın" diyorlarmış. Bazıları da zıplamaya başlamışlar. Bereket Toplum Polisimiz uyanık. Zıplayanları hemen toparlıyor. Tutuklananlar onlar. Zıplayınca hareket meydana geliyor. "Protesto hareketi" yani hükümeti protesto. Vilayetten böyle bi harekette bulunacam diye izin aldın mı.. Yoo.. O zaman kusura bakma beyim. Doğru savcılığa ..
Provokatörlerin bu durma eylemini başka noktalara çekmesinden de çekiniyorum Abuzittincim. Şimdi ister misin durdukları yerde göbeklerini açıp kaşımaya başlasınlar? Yaparlar mı yaparlar.. Bi sürü göbeğini kaşıyan adam. Tahrik bu.. Düpedüz tahrik.
Polisimizin her yönüyle daha da güçlendirilmesi kararına bundan dolayı katılıyorum. İstihbarat çok önemli.. Bu gibi hareketler önceden bilinip önlenir. NSA ile işbirliği yapılabilir.. Çapulcuları hemen durdurmak için Nimitz sınıfı gemiler alınmalı. Gerçi bunların bi kötü yanı, gemi oldukları için karada gidemiyorlar ama İstanbul için biçilmiş kaftan. Mesela Dolmabahçe önlerine demirleyecek, oradan istedikleri yerlere nokta atışı yapabilecekler. USS Nimitz, gövdesinde 85 uçak taşıyabiliyor. Ufak bi tadilatla bu 165 helikoptere çıkartılabilirmiş. Taksim'de bi hareket başlamak üzere diyelim, yüz yirmi saniye sonra 165 helikopter tepelerinde.
Bu çağda çok çeşitli silahlar var Abuzittincim. İsrailliler, bi çeşit cep atom bombası yapmışlar..Taşıması çok kolay. Düştüğü yerde 5 kilometre çapında hamamböcekleri dahil, her şeyi yok ediyormuş. Bilemiyorum büyüklerimiz artık hangi cins silahları tercih ederler. Su sıkmakmış, biber gazı atmakmış.. Bunlarla ne uğraşacan.. Bu konuda daha fazla ukalalık yapmadan, münasip yerlerinden öperek, mektubumu bitiriyorum Abuzittincim.
Kardeşin Güneş.

tecelligunes@yahoo.com.tr

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA