Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Mert'e Mektup!..

Mert dediğim, Mert Aydın.. Gelişimspor'da yetişenlerin en yeteneklilerinden.. Bugün bu ülkede "Atletizm" konuşulacaksa, konuşacak üç kişiden biri..
NtvSpor'un naklen yayınladığı atletizm yarışmalarında, pardon "Yarışlarında" yorumculuk yapıyor..
Niye düzelttim..
Çünkü NtvSpor, yarışma değil, yarış yayınlıyor. Onlar için pist dışında olan atmalar ve atlamalar atletizm değil.. Yıllanmış TRT kafası.. İki Diamond Ligi naklen seyrettim, kanım tepeme çıktı. Harika yarışmalar var, umurlarında değil. Pistteki koşu bitince reklama giriyorlar.. Pistte koşu kalmayınca da, tabakhaneye yetişiyorlar ya, yayını kesiyorlar. Devam etmekte olan atma, ya da atlamanın sonucunu öğrenemiyorsunuz..
Yahu atletizm naklen yayınını zaten bu sporu seven bir avuç insan izler.. Onlar için de, 100 metre ile, yüksek atlamanın farkı yoktur. İkisinde de heyecanlanır, ikisinde de meraklanır. Ama atletizmi bilmeyen bir karacahil yönetirse yayını, o bir avuç atletizm seyircisi de, benim gibi lanet eder ve izlemez olur..
Bu dediklerimi anlayacak bir tek kişi var, orada.. Mert Aydın.. O rezil, o çıldırtan yayın anlayışının içinde yorumculuk yapıyor..
Onun için sorum ona..
Utanmıyor musun, Mert?. Orda bir yarışma devam ederken "İyi geceler" diyorsun.. Merak ediyorum. Yüzün kızarıyor mu, o an?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA