Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Valisiz İstanbul!..

İstanbul Valisi, Gezi krizini süzemedi ve yönetemedi. İşlerin bu boyutu almasında baş rolü oynadı.. Gözü kara fanatikler dışında bu görüşe katılmayan pek yok..
Vali, yönetememeye devam ediyor.. Gezi Parkı'nda tanışan iki genç, evlenmeye karar vermişler, Nikahlarını da Gezi Parkı'nda kıymak istemişler. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül dileklerini kabul etmiş..
Gelgelelim Sayın Vali, İstanbul Halkına açıldığını alayı vala ile duyurduğu Gezi Parkı'nı o akşam gene kapatmış. Gelenleri Tomalarla püskürtmüş, ara sokaklara kaçanlara biber gazı sıktırmış..
Şimdi bu ne?. Düğün için halkın parkında toplanan gençlerden korkmak için sebep var mı?.
Taksim'de toplanmak yasaksa (Ki, 1 Mayıs'ı yasaklar ve İstanbul'un 15 milyon insanını metro, metrobüs ve otobüssüz bırakarak işkence çektirirken bahanesi oydu), iftara nasıl izin verdi?. İftara izin veriyorsa vali, düğüne niye vermiyor?.
İstanbul Halkı ikiye mi ayrılıyor?.
İstanbul halkını "Bizimkiler, ötekiler" diye ikiye ayıran bir vali, herhangi bir krizi yönetebilir mi?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA