Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bu mu magazin!..

"Ne çektin be Chloe!.."
Hürriyet eki Kelebek'in manşeti aynen bu, pazartesi günü.. ve en büyük rakibi Sabah'ın eki Günaydın'ın manşeti de aynen bu.. Harfi harfine.. İmzalar ayrı yalnız..
Bu yıllardır böyle oluyor.. Magazin haberleri, ana gazetede sayfalar, yetmedi ekler yapan gazetelere ya ajanslardan geliyor, ya da magazin muhabirleri, şeflerinden fırça yememek için havuz sistemi çalışıp, çektiklerini paylaşıyorlar.. Siz de ayni haberi, ayni resimlerle hemen her gazetede görmekten gına getiriyorsunuz.. Her şeyi ayni haberlere bir de imza atıyorlar, ayrı ayrı, sıkılmadan..
Gelişimspor'u kurduğumda üç Foto Muhabirim, büyük Usta İsmet Gümüşdere, Vedat Danacı ve Ender Erkek'e "Gol resmi getireni kovarım" demiştim.. Bütün gazeteler ayni gol resimlerini ayni açılardan basıyordu. Gelişim'deki poster gibi fotoğraflar o sayede çekildi.
Şimdi Şengül Balıksırtı kardeşim, Sabah Magazinin başına yeni geldi. Ona tavsiyem.. Ekibini toplasın..
"Başka gazetelerde çıkan haberleri getireni kovarım" desin.. Bu ülkede magazin, hele yaz günlerinde en kolay şey.. Ama ben niye İzzet Çapa'yı, Defne Samyeli'ni okuyorum..
Okur "Özel" ister.. O gazeteyi seçme ve alma sebebi odur..
Özel!..
Bugün yazarlardan başka özel kalmadı!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA