Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Gerçekler.. Yalanlar..

Trafik Polislerinden aldığım mailler o kadar fazla ki.. İşte biri daha.. Kelimesini değiştirmedim, orijinalliği bozulmasın diye. İmlasına da dokunmadım..
Yorum da eklemiyorum. Çünkü gerekmez. Buyrun!..

***

"Hıncal abi,
Trafik polisi ile ilgili yazını okudum. Abi ben de trafik polisiyim ama lütfen isim, soy ismim saklı kalsın. Çünkü hakkımda yasal işlem başlatırlar abi..
Abicim evet doğrudur yazdıklarınız. Her polisin günde yazması gereken ceza kota sınırı vardır, o kotaya erişemeyen polis amiri tarafından azarlanır, hatta yeri bile değiştirilir. Yani bir bakıma sürgün edilir abi.. Abi ben çevre yollarında çalışıyorum. Belki bizi görmüşsündür, TEM'den geçerken. Yaya trafik polisiyim abi. Otobanda yaya trafik polisi aklın alıyor mu abi.. Eylül ayından beri devam ediyor abi bu uygulama. Ne tuvalete gideceğimiz yer var abi, ne de su içebileceğimiz bir yer var. Otobanın kenarında bekliyoruz abi.
Lütfen hıncal abi senden ricam, bizim bu sıkıntılarımızı da dile getirmen abi. Müdürlerimize kaç kere söyledik ama hiç umursamadılar abi. Biz de insanız 6 saat boyunca güneşin altında egzoz dumanı soluya soluya çalışıyoruz abi. Lütfen bununla ilgili bir yazı yazarsan sevinirim abi.
Şimdiden teşekkür ederim.
Allaha emanet ol abi!."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA