Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ya Mısır halkı..

İçim yanıyor.. Elim yazmaya gitmiyor.. Ne demokrasi umurumda, ne darbe.. Ne Mursi, ne Sissi..
Benim kafamda Mısır halkı, Mısır insanı var.. Yakından tanıdığım, içlerinde yaşadığım, çok sevdiğim Mısır insanı.. Candan, yardım sever, herkese koşan Mısır insanı.. Fakir, aç, sefil Mısır insanı.. Tek geliri turizm olan ülkenin insanı.. O turizm ki, en hassas ekonomi.. Gezi Antalya'yı nasıl vurdu gittim gördüm.. Ki uzamadı.. Ki böyle katliama dönüşen iç savaş görüntüleri yaşanmadı..
Mısır'ı düşünüyor musunuz?. Hem de en yoğun sezonu boş geçiren Mısır insanı ne halde?.
Bir de binlerce ölü..
Hangi meydanda olduğu gerçekten umurumda değil. Tahrir olsun, Adeviyye olsun.. İnsan fikri değişik diye ölür mü, öldürülür mü?.
İçim Mısır insanı için, insan için kan ağlıyor.. Olan oldu bir kere.. Zamanı geriye döndüremezsin.. Şimdi dünyanın yapacağı, el ele verip Mısır'ı huzura kavuşturmak ve bir an, ama bir an önce, o insana yaşam hakkı vermek!..
Ama Mısır'ı bu hale getiren, zaten bu dünya değil mi?. Onların Orta Doğu hesapları değil mi?. Oradaki bölünmeden herkesin kendine göre bir menfaat umduğu, bu yüzden kendi keyfine göre yorumladığı ortamdan, Mısır'ı birliğe ve huzura kavuşturacak ortak eylem çıkar mı?.
Nerdeeee?.
Olan Mısır insanına oluyor.. Oyuna gelip bölünüyor ve ölüyorlar!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA