Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tebessüm

Amerika'da, Cumhuriyetçi Parti içindeki radikal Tea Party/ Çay Partisi gurubunun Obama'nın Sağlık Yasasına inat, yaptığı engelleme yüzünden bütçe onaylanmayınca, hükümet "Kepenk Kapama/ Shut Down" ilan etti. Yani itfaiye, polis gibi acil görevler dışındaki tüm devlet memurları evlerine gönderildi. Müzeler, parklar kapatıldı mesela. Jay Leno o gece şovuna şöyle başladı..
"Kaçınız hükümet kepenk kapadığı için endişelisiniz?. Kaçınız tekrar kepenk açacak diye korkuyorsunuz?. Ben kendi şahsıma, hükümet kepenk kapadığı için çok mutluyum.. Yıllardan beri ilk defa kimse dinlemeden telefon etme, e-mail ve tweet yazma fırsatımız var şimdi.. Her istediğimizle özgürce konuşabiliriz. Ne harika değil mi?.
Hükümet kepenk kapadığı için yüz binlerce acil işlere sahip olmayan devlet memuru işsiz kalacak. Sebebi de aptal Kongre Üyelerimiz. Ama öte yandan gerçekten bir sürü gereksiz memurumuz var. Mesela Hazine Bakanı. Niye böyle birine tonla para ödüyoruz ki. Hazine bomboş. Beş paramız bile yok ki, adam saysın!.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA