Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Futbol Federasyonu mu?.

Beş yaşında çocukların bile, daha o dakikada bildikleri Beşiktaş- Galatasaray maçı kararını haftalar sonra alabilen bir Futbol Federasyonumuz var.. Ağlamalı mıyız, acımalı mı, bilemiyorum.
Federasyona değil tabii. Kendimize..
Biz ne yaptık da bunları hak ettik?.
Şimdi bu haftaki hakem hatası rezillikleri artık balçıkla sıvanmaz hale geldi. Fenerli medya bile isyan eder görünmek zorunda kaldı.. O hakemler için Zekeriya Alp ve arkadaşları ne yapacak bekleyip göreceğiz.
Ben, medyamızın tek satır üzerinde durmadığı bir soruyu soracağım, kağıt üzerinde Federasyon Başkanı olarak görünen Yıldırım Demirören'e..
Caner'in yerde yatan rakibine attığı üç tekmeyi sadece hakemler görmedi ama, tüm kameralar, dolayısı ile tüm dünya gördü. Caner'i tedbirli olarak ceza kuruluna gönderecek misiniz?.
Lua Lua'nın burnunun dibinden hakeme kaldırdığı parmağı sadece hakem görmedi, onu da bütün dünya gördü. Dünyanın her ülkesinde en çirkin hakaret olan bu işareti yapan Lua Lua'yı tedbirli olarak ceza kuruluna gönderecek misiniz?.
Bursalı Civelli'nin maçın uzatma dakikaları oynanırken, Kayserili rakibine nasıl önce bakıp, sonra geri geri giderek kasten dirsek attığını Marcus Merk kare kare gösterdi ve anlattı.
Sahada 6 hakem, 12 göz vardı. Hiç biri görmedi. Darbeyi alıp yere yıkılan Kayserili yerde yatarken, hakem oyunu devam ettirdiği için ofsaytı da bozdu ve Bursa bu sayede galibiyet golünü attı. Şimdi bu çirkin hareketi, bilerek ve görerek, kasten yaptığı kayıtlı Civelli'yi tedbirli olarak ceza kuruluna gönderecek misiniz?.
Sayın Demirören, Beşiktaş'ı batırdığınız için ödüllendirilip Federasyon Başkanı yapıldınız.
En iyi yaptığınız işin "Eyyam" olduğunu düşünüyorum.
Bu defa beni yanıltacak mısınız?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA