Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tugay!..

Osman Korkmazel de dayanamamış, sormuş ayni soruyu, Cumhuriyet'te, "Tugay ne iş yapar" diye..
Ben Fatih Terim döneminden beri soruyorum.. "Hasan Şaş, Ümit Davala, Tugay ne iş yapar" diye.. "Hoca göz göre göre feci hatalar yaparken, sen orda çuval gibi oturuyorsan, aldığın tonla parayı nasıl hak ediyorsun" diyorum..
Gencecik Mustafa Denizli dünya efsanesi Jupp Derwall'le nasıl kavga ederdi iyi bilirim. İki defasında tepesi atıp kampı terk etmişti de, güç bela sakinleştirip geri dönmesini sağlamıştım.
Onun için Mustafa Denizli oldu o!.
Dikkat ediyor musunuz?.
Selçuk son haftalarda hayatının en kötü futbolunu oynuyor.
Drogba ve Sneijder transferlerinden sonra ve Fatih Terim'den kurtulma hamlesiyle başlayan bölünme ve takım ruhunu kaybetmenin etkisi yüksek bu form düşüklüğünde. Kafası karışık belli. Ama yanlış da oynamaya başladı. Topu ayağına aldığı zaman, etrafında bir tur dönmeden çıkarmıyor. Takımın hızını kesiyor, rakip savunmaya toparlanma imkanı veriyor. O zaman da mecburen geriye pas yapıp, oyunu öldürüyor.
Bu oyunu tam Tugay oynardı işte. Müthiş yeteneğine rağmen, Galatasaray'dan gittiği zaman herkes bayram yapmıştı.
İngiltere'de ona top nasıl oynanır, anlattılar. Yurt dışında en çok kalan futbolcumuz oldu.
Tugay kendini örnekleyerek anlatsa ya, Selçuk'a, futbolda zamanın ve zamanlamanın önemini..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA