Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Mutfak'ta keyif!..

BKM Mutfağa çoktandır gitmemiştim. "Çok güzel hareketler bunlar" adlı gencecik ekip, Yılmaz Erdoğan'ın öğrencileri, harika skeçlerle müthiş eğlendiriyorlardı. Ama yer basık, havasızdı. Sigara da serbestti o zaman. Düşünün.. Ekip taşınınca, hemen hepsi ünlü olunca, ben de Mutfağı unuttum, ta ki, Ali (Kocatepe tabii. Kırk yıllık baş belam..) bir sürpriz yapana kadar..
"Yer ayırttım" dedi. "BKM Mutfak'ta İlkyaz oynuyor.. Gidiyoruz.."
İlkyaz, Ali ile Aysun'un kızları.. Onları ellerimle evlendirdiğim için benim de kızım sayılır. Kalktım gittim.. Gittim ki, Mutfak değişmiş.. Geniş, rahat, havadar bir yer olmuş.
İlkyaz ve arkadaşları Begüm Ertuğrul ve Eren Bakıcı, Aksel Bonfil'in yazıp yönettiği tek perdelik, 45 dakikalık bir skeçte oynuyorlar.
Bir reklam çekiminde rol almak için baş vuran üç genç kız, ajansın bekleme odasında..
Aksel, güncel mizah yazmış, araya insanın kafasına vurmayan sert eleştirileri, gayet yumuşak "Anlayana" diye yerleştirmiş. Hoş bir oyun ortaya çıkarmış.
Beni asıl şaşırtan, İlkyaz ve arkadaşlarının oyun gücü oldu.
Üçü birbirinden harika gençlerin.. Üçünün de adını yakın gelecekte çok duyarız.
No Name /Adsız adlı oyunları, her salı BKM Mutfak'ta..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA