Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kaçış Planı güzel film!.

Sylvester Stallone ve Arnold Schwarzenegger, 1980'den beri birlikte bir film yapmak isterlermiş. Ama birinin Rocky ve Rambo, ötekinin Terminatör olarak dünyayı kasıp kavurdukları dönemlerde bir türlü iş planları uymamış. Sonra Arnie politikaya atılıp, bir de California Valisi olunca, işler iyice karışmış..
Nihayet 2012'de bir araya gelebilmişler, 30 bilmem kaç yıl sonra.. Kaçış Planı'nda buluşmuş ve de iyi iş başarmışlar..
Sevgili Uğur Vardan, Hürriyet'te başladı. Uğur'u değil, Hürriyet'i kutlamam gerek, böyle bir yazara sahip olduğu için. İlk yazısı da bu film üzerineydi.
Uğur "İhtiyarlara yer yok" havasında yazmış.. "Bu yaşta bunca aksiyon inandırıcı değil" diyor, özellikle Stallone için..
Valla en boş 19 seansında bile yarısı dolu salonda Ünal'la başından sonuna keyifle izledik. Hiçbir sahnede de "İhtiyar Rambo artık bunu yapamaz" demedik.
Bir defa hikaye güzel.. Anlatım akıcı.. Sonra.. Oyuncular çok iyi.. Bence asıl baş roldeki Arnie, yıllar sonra harikalar yaratıyor. Stallone, her zamanki gibi. Yan rollerde bir Jim Caviezel var ki, hapishanenin zalim müdürü rolünde.. Olağanüstü. Pakistan asıllı Faran Tahir müthiş.. Hele bizim rapçi 50 Cent Jackson nasıl şirin oynuyor..
Finaldeki sürpriz de birinci sınıf..
Aksiyon ve gerilim filmi meraklıları sakın kaçırmasınlar. Arnie ve Stallone hayranları zaten gidiyorlar..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA