Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Pazar Neşesi

Bu hafta pazar neşemiz, Jay Leno'dan.. Ünlü talk şov ustasının geçen hafta DigiTurk 52'de yayınlanan programında yaptığı şakalardan bir bölüm derledim.
Sadece gülmeniz için değil.. Basın, ifade özgürlüğü nedir?. Mizah nasıl sindirilmesi gereken bir duyudur?. Televizyonlarda markalardan nasıl özgürce söz edilir, görmeniz ve "Amerika'da ifade özgürlüğü varsa, bizdeki ne" demeniz için..

***

"Altın Küre ödülleri dağıtıldı. American Hustler (Amerikalı Düzenbaz) pek çok ödül kazandı. Sağlık Yasasını hazırlayan Başkan Obama ile ilgili bir şey olmalı.."
"Amerikan Futbolu final maçına bir kaç hafta kaldı. Finalin oynanacağı New Jersey'de polis aşk trafiğine engel olmaya çalışıyor. New Jersey'de trafiğe engel olabilecek tek kişi vali Christie.. Geçen gün kıyamet kopmuştu, 5 dakikalık yolu 45 dakikada almışlar da.. Yahu biz Los Angeles'te 45 dakikada o mesafeyi gidebilsek 'Yıldırım gibi geldik' deriz de.. Vali Christie bu utanç verici olaydan, sorumlu olan yetkiliyi anında görevden alınca, Obama hayretle danışmanlarına 'Benim de beceremeyenleri görevden almam mümkün mü' diye sormuş.."
"Fransa Cumhurbaşkanı'nın First Lady'yi aldattığı ortaya çıkınca kadın hastaneye kaldırılmış.
Fransa ile farkımız bu. Amerika'da erkeğin eşini aldattığı ortaya çıkarsa, erkek hastaneye kaldırılır."
"Bu yıl California eyaletinde de esrarın serbest bırakılması bekleniyor. Bizde doktor reçetesiyle esrar içilmesi mümkündü zaten. Şimdi bütün Los Angeles Lakers taraftarları reçete peşinde. Son 11 maçlarından 10'unu kaybettiler yahu.. Basketbol ve NBA hastası Kuzey Kore Başkanı Kim 'Lakerslılar öyle kötü atışlar yapıyorlar ki, ben bunlara amcamı bile kurşuna dizdirmem' demiş.
"Kraft önümüzdeki birkaç hafta boyu piyasaya Velveeta peyniri veremeyeceğini açıklamış.
Yani canınız yapay ve iğrenç bir şey isterse, bu bir kaç hafta boyu Kardashian Kardeşlerin şovunu izlemek zorunda kalacaksınız."
"Bir üniversitemizde uzmanlar Zaman Yolculuğu yapan insanlar aramaya başlamışlar.. Boşuna uğraşmasınlar. Etrafımız Zaman Kaybı Yolculuğu yapanlarla dolu.."
"Bir elektronik fuarında Samsung, dev ve bombeli yeni ürününü sergilemiş. Derhal almak lazım. Bir depremde üzerinize devrilirse, bombeli olduğu için hem nefes almaya, hem de maçı izlemeye devam edebilirsiniz."
"Kanallardan birinde cinsellikle ilgili yeni bir reality şov başlamış. Son bölümde üç saat boyu orgazm yaşadığı için acil servise giden bir kadın vardı. Kadın orada, dört saat boyu ereksiyon halinde kaldığı için oraya baş vuran bir erkekle karşılaşınca, ikisi de şikayetlerinden vazgeçip birlikte kadının evine gitmişler.."
***

Şimdi bu şakaları Türk televizyonlarında yaptığınızı düşünün ama sakın, RTÜK'ten gelecek kapatma ve para cezaları ile mahkemelerin vereceği tazminat ve hapis kararlarını aklınıza getirmeyin ki, pazar günü keyfiniz kaçmasın..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA