Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Paralel futbol yönetimi!..

Bu ülkede Futbol Federasyonu'nun tarafsızlığına, futbol adaletinin herkese, her kulübe eşit uygulandığına inanan var mı?.
Yok!.. Tıpkı Adalete ve Yargı sistemine inanan kalmadığı gibi, artık kimse, Ankara tarafından atanan sözde "Özerk" Yıldırım Demirören Federasyonuna da inanmıyor..
O zaman, bu lig, bu kupa komedisi nedir ülkemizde?.
Matrixçilik mi oynuyoruz?. Milyonlar ekran başında Matrix mi izliyor, futbol, lig, kupa zannedip?.
Skandal yaratan Kasımpaşa- Beşiktaş "Tekrar" kararına itirazları görüşmek üzere toplanan Tahkim Kurulu "Karar vermeme" kararı aldı. Böyle rezillik, böyle utanç olur mu?. Bu kurulda yer alan "Saygın" hukukçular içinde, "Bu koşullar içinde bu kurulda çalışmak bana onur vermiyor" diyen tek kişi yok mu?.
Yahu..
İtirazlar elinizde.. Savunmalar yapıldı. Resmi, geçerli, yasal belgeler de masada.. Yani yayıncı kuruluşun resmi görüntüleri. Hakem ve gözlemci raporları.. Merkez Hakem Kurulu ve Federasyon Hakem Hocası, Uluslararası Uzmanın görüşleri..
Karar vermek için daha neye gerek var?.
Paralel devletten gelecek emre mi?.
Galatasaray- Beşiktaş maçı kararını haftalar, haftalar sonra veren Federasyonun Tahkim Kurulu da, kamuoyunun nazarında sıfırlandı..
PFDK (Disiplin Kurulu) zaten bitmişti, o da tuz biber ekti..
Melo, hiç utanmadan, sıkılmadan kendini yere atarak, hakeme yutturdu ve Serdar Özkan'ı oyundan attırdı. Her olay yerinde anında bitme rezil adetinden vaz geçirilemeyen Burak Efendi de, hemen yan hakeme koştu, o da hakaret edip, kırmızı gördü.
Bekledik ki, PFDK, görüntüleri izledikten sonra Melo'nun utanç verici aldatmasını yakalasın. Ona ibreti alem 5 maçı çaksın. Serdar Özkan'ın kırmızı kartını da iptal etsin..
Ne yaptı, PFDK!.
Görüntüler meydanda iken Melo'yu haklı çıkarırcasına, Serdar'a üç maç ceza verdi ve "Ey Büyük Takım futbolcuları.. Her sahtekarlığı yapın, hakemi aldatın. Biz yanınızdayız" dedi, iyi mi?.
Ve daha garibi, daha utanç vericisi..
Ayni olayın içindeki Burak için, tıpkı Tahkim gibi "Karar vermeme" kararı aldı, PFDK!..
Atanmış, paralel federasyon, üç büyüklerin emrinde... Sırası ile..
Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş sırası ile..
Eğer Anadolu Kulüpleri birleşmez, eğer Anadolu kulüpleri bu paralel federasyona tepki gösterip, bu Matrix oyununu bitirmezlerse yazıklar olsun.. Bu oyuna göz göre çanak tutan medyamızda da utanma kaldıysa, içimizden bazılarının yüzü kızarır, belki!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA