Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Abbas!..

Efendim Abbas gene uçuyor.. Yönetim "Biriken izinlerinizi kullanın" diye uyardı ya.. Ben laf dinlerim.. Ankara'ya uçuyorum.
Ankara Devlet Opera ve Balesi, Shakespeare'in Bir Yaz Gecesi Rüyası'nı Modern Dans ile anlatan şovunu bu sezon son kez sahneliyormuş.. Görmem gerek..
Ardından Ankaralı dostlarımın "Mutlak gör" dedikleri "Dracula" balesi var. O da sezonun son temsili.. Biri çarşamba, öteki perşembe..
Cuma gecesi de harika bir konser var, Kış Masalı diye, ama benim cuma İzmir'de olmam gerek. Dünya çapında flütçümüz Bülent Evcil, İzmir Senfoni'nin konuğu olacak, Ahmed Adnan Saygun salonunda..
Kaç ay önceden ayırttım yerimi..
Öyle olunca da, yarından başlayarak dükkan kapalı.. Salı kepenkleri açtığımızda, izlediğim güzellikleri size anlatırım..
Belki, devlet opera, bale ve senfonilerinin gereksiz olduğunu sanıp çalışmalar yaptığını duyduğum Ankaralı bürokratlar da okurlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA