Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İşte gazete!..

Hafta sonu okuduğum en güzel yazı The İnternational New York Times'daydı. Yani ayni adlı gazetenin dünyanın her yerine dağıtılan baskısı. Yazı orijinal New York baskısından alınmış. Biri kocaman iki fotoğrafla tam sayfa..
Mac McCllelland.. "Bizim için teslim olmak söz konusu değil. Burma'nın bitmeyen savaşından bir öykü" kitabının kadın yazarı, kaleme almış.. Yani Burma'ya gitmiş. İç savaşı yaşamış. Gazeteciliğini yapmış, bir de kitap yazmış. Ardından bu..
Bu dediğim ne?.
Kilis'teki mülteci kampı.. Türkiye'ye gelmiş. Kampa gitmiş.. Onlarla yaşamış.. Konuşmuş.. Sonra okumaya doyamadığım bu röportajı yazmış..
Hangi Türk gazetesinde, okumaya doyamadığınız, bugün hala hatırladığınız bir Suriye Mülteci Kampı, geçiniz, Van depremzedeleri konteyner evler kampı hakkında bir unutulmaz röportaj okudunuz söyler misiniz?.
Burnumuzun dibindeki Soçi'ye bir muhabir gönderme zahmetine katlanmayan Türk Medyası, Kilis'e bir önemli yazar gönderemez miydi?.
Yazının orijinal fotoğraflarına ve metnine ulaşmak için tıklayın.. İngilizce bilmeseniz bile bir bakın, yeter.. El ne yapıyor, biz ne yapıyoruz, hem de bizin ülkemizde, farkı da anlarsınız, gazeteciliğin fark yaratmak olduğunu da.. http://www.nytimes. com/2014/02/16/magazine/how-to-build-aperfect- refugee-camp.html?_r=0

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA