Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Blues Brothers, İstanbul'da..

80'li yıllarda Holly ile yazları gittiğimizde Amerika'da Blues Brothers fırtınası eserdi.
Amerikan TV'lerinin hala devam eden en uzun ömürlü şovu Saturday Night Live'da ünlenen iki şovmen, Dan Aykroyd ve John Belushi, yarattıkları anarşist müzisyen kardeşler Jake ve Elwood Blues kardeşleri Las Vegas'ta sahneye, Hollywood'da da filme taşıyıp, dünya çapında ünlenmişlerdi. Film "Cazcı Kardeşler" adıyla Türk sinemalarına da gelmişti..
John Belushi 1982'de genç yaşında aniden ölünce, ikili bitti, ama koyu renk elbiseli, beyaz çoraplı, kıro şapkalı ve karanlık gözlüklü kardeşlerin şöhretleri, yaptıkları albümlerle sürdü gitti. Çünkü pek çok şarkıları artık klasik olmuştu.
İngilizler, Dan Aykroyd ve John'un eşi Judith Belushi'den izin alarak "Blues Brother Approved/ Kabul edilen Cazcı Kardeşler" adlı bir şov hazırladılar. Önce Londra'da sahnelediler. Sonra turneye çıkardılar.
Çoğunluğu Blues klasiği olan şarkılardan oluşan repertuarda Everybody Needs Somebody, Peter Gunn, Rawhide, Dragnet, Do You Love me, Soul Man ve Pony, Mashed Potato gibi her çeşit eski, ikonik müzikleri yer alıyor. ..Ve tabii müthiş bir güldürü ve danslarla destekleniyor şov..
Bence kaçmaz.. Bu gece başlıyor. Yarın, cuma ve cumartesi 21.00, cumartesi pazar, 15.00'de TİM'de..
Biletix : 0216 556 98 00 www.biletix.com TİM: 0212 286 66 86 www.timshowcenter.com

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA