Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Beşiktaş adayım!..

Senelerdir, CHP bayrağını ilçelerinde başarıyla taşıyan, halka hem de nasıl hizmet götüren üç mevcut başkanı (İsmail Ünal/ Beşiktaş, Selami Öztürk/ Kadıköy ve Ateş Ünal Erzen/ Bakırköy) "Efendim Baykalcı bunlar.. Efendim Mustafa Sarıgül bunları sevmez" diye kabul etmem mümkün olmayan gerekçelerle yeniden aday yapmayınca CHP Tek Seçicisi Kemal Kılıçdaroğlu, "Ben de senin partine, babam aday olsa oy vermem" demiş ve Büyükşehir'de oyumu Sırrı Süreyya Önder'e atacağımı açıklamıştım. Beşiktaş için de "Sandık başında ne hissedersem artık" demiştim ya.. Gerek kalmadı.
Beşiktaş adayımı da buldum. Burhan Akdağ.. 40 yıllık dostum, meslektaşım Burhan Akdağ.. Ayni gazetede de çalıştık yıllarca.. Halis Beşiktaş çocuğudur üstelik.. Ortaköy'e benden fazla âşıktır mesela.. Ne zaman gitsem görürüm mutlak..
Biliyorum.. Sırrı'nın da, Burhan'ın kazanma şansları mucize olmazsa yok.. Ama bir şey daha biliyorum. Seçimden sonra "Elim kırılsaydı da vermeseydim" demeyeceğim!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA