Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bu nasıl gazetecilik!..

Şu anda Antalya'da dünyanın en önemli 2000 (Yazı ile iki bin) spor adamı var biliyor musunuz?. Başta Xanadu, Belek'in en lüks dört tatil köyüne yerleşmiş 2 bin çok ama çok önemli adam.. Sportif anlamı büyük, turistik anlamı daha da büyük bir toplantı ama bu ülkede kimsenin haberi yok.. Antalya Muhabirleri mi uyuyor, İstanbul'da editörler mi çöpe atıyorlar bilemem..
SportAccord diye bir şey duydunuz mu?.
Dünyanın en büyük, en zirve spor kurumu bu..
Yaz ve Kış Olimpiyatları'na katılan tüm sporların Uluslararası Federasyonları.. Olimpik Olmayan Sporların Uluslararası Federasyonları.. Akdeniz Oyunları'ndan Üniversite Oyunlarına, tüm Olimpik Oyunların yöneticileri.. Başta Dünya Doping Ajansı, spor amaçlı tüm yan kuruluşlar, sporla ilişkili herkes ve her şey burada.. Bir de fuar.. Her türlü spor malzemesinin sunulduğu fuar..
Olay ne kadar renkli bakar mısınız, öneminin yanında..
Bütün bu federasyonlar genel kurul yapıyorlar. Bütün bu federasyonlar, sporun geleceğini konuşuyorlar.
Yahu, bu günde on kez haber olur.. Pazar günü başladı. Bugün çarşamba.. Cuma günü, IOC Başkanının basın toplantısı ile bitecek. Gidecek gazeteci bulunur mu acaba?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA