Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Mancini!.. Ya da "Kral eğleniyor!.."

Adam resmen eğleniyor.. Oyuncağının adı Galatasaray!.. Palyaçosunun adı da Türk Medyası..
Resmen, alenen bu ikisi ile geldiği günden beri dalgasını geçiyor ve Şansal Büyüka gibi, futbol medyasının en eski, en ustalarından biri, hele şu anda elinde topladığı gücü dikkate alırsanız, birincisi, hâlâ ve hâlâ bu Mancini'yi "Büyük Hoca", daha da büyük "Adam" diye anlatıyor, milyonlarca TV seyircisine..
Bu adam Türk medyasına "Eğitimsiz, terbiyesiz" dedi.. Bu adam Türk medyasına "Aptal" dedi.
Bu adam geldiği günden beri, eline verilmiş Galatasaray Futbol takımı ile canının istediği gibi oynuyor.. Ortada, ne takım bıraktı, ne ruh, ne dostluk, ne arkadaşlık. Galatasaray kadrosundaki herkes birbirine düşman, herkes Mancini'ye düşman..
Adamın niyeti açık.. Kendisini kovdurmak..
Zira Ünal Aysal denen dünyaca ünlü iş adamı, iş hayatının hiç bir döneminde, kendisi ve firmaları adına asla atmadığı bir imzayı, Galatasaray kulübü kesesinden atarak, kovduğu Fatih Terim'in yerine acilen bir çilek getirip paçayı kurtarma uğruna 9 milyon euroluk bir tazminat maddesini kabul etti..
Ünal Efendi!.. Kendi şirketlerinde dünyanın en başarılı profesyonelleri ile çalışıyorsun.. En önemlisi, en kıymetlisinin tazminatı kaç para, sözleşmelerinde.. Bana bir fotokopi yollasana..
Ama el şeyi ile gerdeğe girmek kolay.. Galatasaray borçlansın sen şöhret ol!.
Bu kulübün sen geldiğinde kaç para borcu vardı, bugün kaç para var?. Geldiğinden beri kaç transfer yaptın, Galatasaray'ı kaç para yeni borca soktun, bunların kaçı bugün oynuyor?.
Bu soruları adı "Galatasaray Kongresi" olan gurubun sorması lazımdı ama onları ikimiz de iyi biliyoruz. "Kabul edenler, etmeyenler, kabul edilmiştir" toplumu onlar.. Enselerine vuran lokmalarını alır, gıkları çıkmaz.. Yıllar önce acı ile keşfettim bunu ve "Aranızda olmak bana gurur vermiyor artık" dedim ve bastım istifayı ayrıldım Galatasaray üyeliğinden..
Onlar aynen devam ettiler ve sana "El kaldırdılar" geçen pazar bir daha.. Yarın kongre olsun gene kaldırırlar, merak etme..
Şimdi Mancini efendi bu 9 milyon Euro'ya konmak ve kendini kovdurmak için her şeyi yapıyor.. Galatasaray ile resmen, alenen oynuyor. Her maçta, her maçın her dakikasında oynuyor, alay ediyor, eğleniyor..
Her maçtan sonra, Türk medyasını aşağılıyor, dalgasını geçiyor, tahrik ediyor.
İstiyor ki, Ünal Aysal, Galatasaray Yönetimi, Kongre öfkelensin, medya kudursun, kovsunlar cebine 9 milyon euro, yani 21 milyon lira koyup göndersinler diye..
Biz bu adamı başımıza taç yapıyoruz..
Ünal Aysal "Bu kulübü batırdım. Utanıyorum, gidiyorum" demiyor.. Koskoca Şansal Büyüka hala Mancini'yi yüceltme savaşı içinde..
Galatasaray Kongresi uyuyor.. Türk spor yazarları uyku içinde.. Elin İtalyanı yarın anılarını yazarken bize özel bir bölüm ayıracak..
"Türklerle nasıl dalgamı geçtim?."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA