Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Harika komedi!..

Öteki Kadın, başından sonuna keyifle izlediğim, bol bol da güldüğüm bir komedi filmi oldu.. Gülmeye ihtiyacım mı var nedir, son zamanlarda bu kadar gülmemiştim. Zaman zaman etrafı da kolladım inanın, "Kahkahalarım etrafı rahatsız ediyor mu" diye..
Adam zengin iş kadınına dünyanın en romantik aşkını yaşatıyor. Kadın bir gün tesadüfen öğreniyor ki, adam evli. Adamın karısı ile tanışıyorlar. İki mağdur dost oluyor. Bir bakıyorlar ki, adamın bir üçüncü sevgilisi daha var.. O da mağdurlara katılıyor..
Üç kadın, ortak düşmanları erkekten intikam almak üzere bir çete kuruyorlar.. Film işte bu..
Tabii kadınlardan biri Cameron Diaz, biri de dünyanın en ünlü mayo mankeni Kate Upton olunca, benim ayrıca keyiflenme şansım doğuyor, onu da hesaba katın.. Yani kadınlar kadar erkeklerin de neşe içinde izleyecekleri bir film yapmış adamlar..
Gidin eğlenin..
Ayrıca.. Müzikler harika.. Charlie'nin Melekleri sinyal müziğinden Frank Sinatra'nın New York New York'una öyle sahnelere uygun seçimler yapılmış ki..

***

Bu arada.. Budapeşte Oteli'nde George Clooney'yi bulamamış okurlar. Yolda çevirip soruyorlar..
Fazla merakta kalmayın.. Filmin sonuna doğru Adrian Brody, otelin içinde sağa sola ateş etmeye başlayınca "Ne oluyor" diye kapı-lar açılmaya başlıyor.. Uzanan o kafalardan biri Clooney işte!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA