Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tebessüm

Şimdi bu şaka Amerikan televizyonunda yapılabiliyor.. Kaç yönüyle dikkat..
New York'a gidişlerimde mutlak uğradığım, bence dünyanın en iyi sosisli sandviçlerini yapan Nathan's, Amerika'nın Kuruluş Bayramı 4 Temmuz'da, her yıl "Sosisli sandviç yeme yarışması" yapar. Amerika'nın milli sandvicidir, sosisli de ondan.. Bu yıl yarışmayı Joey Chesnut kazanmış. 10 dakikada 61 sandviç yiyerek. "Oooo" demeyin.
Yarışmayı üst üste sekizinci kez kazanan Chesnut, geçen yıl 69 sosisli yemişti. Chesnut, bu yıl yarışma başlamadan dakikalar önce, sevgilisi Neslie Ricasa'ya seyircilerin ve kameraların önünde evlenme teklif etmiş. Kız da kabul etmiş.
Jimmy Fallon, bunların hepsini firmanın ismini de vererek anlattı. Ve şakasını yaptı.. "Zavallı kız, hayatı boyunca tek sosis yiyecek!.."
Şimdi bu şakayı mesela M. Ali Erbil yapsa, medyamız zebellah gibi üzerine çökmez, RTÜK, kanala on yüz milyon lira ceza kesmez miydi?.
İfade özgürlüğü, mizah duyusu, anlayışı, hoşgörüsü, şakaya gülüp geçme deyince, alınacak o kadar yolumuz var ki, daha..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA