Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Gene geliyor!..

Duyduk duymadık demeyin.. Geçen gelişinde İstanbul'u, trafik dahil altüst eden Andre Rieu bir daha geliyor. Hem de bu defa trafiğe de yardım etmek için bir konser Avrupa'da (27 Kasım), bir konser Asya'da (29 Kasım) veriyor.
"Daha çok var" demeyin. Bilet telaşına düşmemek için şimdiden hazırlık yapsanız iyi olur..
Rieu ve onun Johann Strauss Orkestrası, klasik müzikle, insanların nasıl eğlendirilebileceğini, yıllardır, dünyanın her yerinde kanıtlıyorlar.
Nerdeyse bir saat bis yaptığı geçen konseri kaçırdıysanız, gidenlerden dinleyin, anlarsınız..
Biletler Biletix'de satışa çıkmış..
Rieu ve konseri için bilgi almak isterseniz, o zaman tıklayın. www.andrerieu.com

***

Bu arada, bizim Muzo, (Muzaffer Yıldırım) güzel bir işe başlamış, dünyanın önemli sanat olaylarını sinemalarında canlı yayınlar olmuştu. Harika bir Carmen izlemiştik Kanyon'da mesela, tadı hala damağımda.. Dünyanın ünlü opera, bale, senfoni galalarına kavuşacaktık güya.. Çabuk caydı nedense..
Bu hafta sonu Andre Rieu'nun memleketi Hollanda'da vereceği 10. Yıl Konserlerini tüm Avrupa'da, hatta Avustralya ve Yeni Zelanda'da sinemalar naklen yayınlayacak. Yazık ettin, Muzo!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA