Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Çocukların dileklerine koşun!..

"Altıncı senemize girdik" dedi, Sevgili Senem Çapa, heyecanla..
Dilek Ağacı'nın altıncı senesi..
Dilek Ağacı şu..
Bir ağaç.. Dallarında kartlar asılı.. Her kartta bir çocuğun, resmi, kimliği ve dileği asılı.. Birini seçiyorsunuz ve o çocuğun dileğini yerine getiriyorsunuz..
İlk beş yılda Van/ Gürpınar'dan 450, Artvin/ Borçka'dan 1050, Mardin/ Kızıltepe'den 1500, Nevşehir'den 1050 ve Adana/ Aladağ'dan 950 çocuk, bu ağaç sayesinde dileklerine kavuşmuşlar.
Bu yılki ağaçta Afyon Sandıklı çocuklarının dilekleri var..
Peki Dilek Ağacı nerde?.
Capitol Alışveriş Merkezi'nde.. Proje onların zaten. Başından beri öyle güzel sonuçlar elde ettiler ki, 2012 yılında Amerika'nın çok anlamlı Uluslararası Stevie Business Ödülü'nü 3200 katılımcı arasından kazandılar.
Stevie, 2001'de, Enron Skandalıyla iş alemine duyulan güven fena halde sarsılınca, halkı yeniden kazanmak için kurulmuş bir ödül.
Eylül ayına dek, Capitol'e yolunuzu düşürüp, Dilek Ağacı'ndaki kartlardan birini seçmeye ve bir miniği mutlu etmeye bakın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA