Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Motosiklet terörü!..

Amerika'da hatta üzerine ne korku ve gerilim filmleri izlediğimiz Hell Angels/ Cehennem Melekleri denen bir motosikletçiler gurubu vardı, 60'lı yıllarda yollara dehşet saçan.. Şehirlerarası yollarda hele "Onlara rastlayacağız" diye ödleri kopardı sürücülerin..
Şimdi
bela bir başka şekliyle ülkemizde.. Trafik sıkışıp, hız işi motosikletlere kalınca, servis kurye işleri onlara yüklendi..
Ülkede trafik polisi ve düzeni olmayınca da bunlar meydanı boş buldular ve motosikletler trafiğin yeni belası, resmen ve alenen teröristleri oldular..
Onlara "Motorlu araç" muamelesi yapmıyor trafik polislerimiz.. Bu ülke polislerine göre, motosiklet yayadan sayılıyor. Yaya kaldırımından gidiyor, yaya kaldırımına park ediyor. Ters yön umurlarında değil.. Dönülmezden dönüyor, girilmeze giriyorlar, korkusuz, pervasız..
.. Ve asıl önemlisi.. Sahte plaka takıyorlar.. Bazıları onu da takmıyor..
İşte dün öğlen.. İşten çıktım. Karşıya geçmek için yaya geçidinde yeşil bekledim.. Bu motosikletli de arkamda beni beklermiş.. Yaya ya, herif.. Yaya geçidinin içine sürüyor motorunu onlarca insanın arasına.. Kendimi karşı kaldırıma dar atınca, kurtuldum sandım.. Onun da "Yaya" olduğunu unuttum.. Peşimden kaldırıma çıkıp üzerime sürmez mi?.
Kendimi yana atarken "Al plakasını" dedim, yardımcı Muhammed'e.. "Plakası yok" dedi, kaldırımın tam ortasına, babasının bahçesi gibi park eden motora bakıp..
Ben de baktım.. Yok gerçekten.. Ama pervasız herifin sırtındaki pis gömlekte "Kurye Servisi" yazısı okunabiliyor..
Bir de telefon numarası..
"444 5 600!.."
Yani acele bir şey yollamanız gerekirse bu numarayı arayın. Gerekirse adam ezerler ama, paketi zamanında teslim ederler bunlar!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA