Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Günah Şehri, güzel film!..

Bu Günah Şehri'nin yedi yıl sonra çekilen ikincisi.. Bu ikincisini de başından sonuna keyifle seyrettim, önce onu söyleyeyim..
Üç boyutlu bu gerilim ve aksiyon filmi iç içe geçmiş dört hikaye anlatıyor..
İlk öykü "Herhangi bir Cumartesi Gecesi"nin baş oyuncusu Mickey Rourke.. "Uzun Kötü Gece" adlı ikinci öyküde, Joseph Gordon- Levitt baş rolde..
"Uğruna öldürecek Hanımefendi" de baş rolleri Josh Brolin ve Eva Green oynuyorlar. "Nancy'nin Son Dansı"nın kahramanları ise, Jessica Alba ve Bruce Willis.. Yetmiyor tabii.. Ekranda daha pek çok ünlü oyuncuyu kısa sürelerde de olsa izliyorsunuz..
Mesela Lady Gaga'nın, 30 saniye falan süren bir rolü var.. Giderseniz, kim bulun bakalım!.
Sin City, bir büyük kentin polisin giremediği varoşlarının adı. Burada her türlü suçu kolayca işleyebiliyorsunuz.. Kanun herkesin kendi elinde.. Gücü gücü yetene.. Güç de iki türlü.. Fizik güçler var.. Politik güçler var..
Oyunculuk iyi.. Çekimler iyi.. Öyküler iyi..
Bir aksiyon filminden daha ne beklenir ki?.

***

Geçen akşam Josh Brolin'i izledim, Jimmy Falon Şov'da.. " Mickey Rourke çok büyük oyuncu. Çocukluğumdan beri hep onu tanımayı istemişimdir" derken Brolin, Jimmy Fallon "Nihayet amacına ulaştın. Ayni filmde oynayarak üstelik" diye lafını kesti.
Josh güldü.. "Birlikte kadeh tokuşturduğumuz sahneler bile var, ama çekim boyunca Mickey ile hiç yan yana gelmedik. Digital teknikler ve kurgu ile, seyirci bizi yan yana gördü" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA