Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kurbanım Lösev'e..

Gazetenin köşesindeki ilanda resmi görür görmez karar verdim. Bu Kurban ve her Kurban Bayramında, kurbanım artık Lösev'e..
Niye?..
Tam 20 yıl önce 1994'te ayağımdan vurduklarında İnternational Hastanesi'ne götürmüşlerdi beni.. Hastanenin tek boş odası, Lösemi Çocuklar katındaymış. Orda yattım, aylarca.. O çocukları gördüm ilk, etrafımda.. Anneleri serum takılı tekerlekli direklerini iterek getirirlerdi onları odama.. Sohbet ederdik. Nihayet tekerlekli sandalye ile de olsa, ben odamdan çıkmaya başlayınca, ziyaret iadeleri de başladı.. Koltuk değneklerine geçince de koridorlarda birlikte dolaşmalar..
Geçenlerde biri Ortaköy'de boynuma sarıldı.. "Ben oyum" diye..
Ne şirin, ne şeker, ne candan çocuklardı onlar.. Nasıl sevmiştim onları.. Nasıl sevmişlerdi onlar beni..
Hele bir Selin vardı hala unutamadığım 5 yaşlarında falan..
İlanı Yasemin'e verdim. Dün iş bitti..
Siz de benim yaptığımı yapabilirsiniz..
Sakın aklınıza getirmeyin. O çocuklar ölüme falan mahkum değil. Lösemi tedavisi mümkün bir hastalık ama, tedavi pahalı.. Onun için yardıma ihtiyaç var.
Kurban kesmek bir ibadet. İbadet ederken bir çocuğa can vermek, o ibadeti katlar.. Sevabı katlar.. Hepsi 570 lira verdiniz mi, Lösev, sizden aldığı vekaletle, kurbanlarınızı dini usullerle kestirecek ve dağıtacak..
Arayın..
0532 755 06 60
0312 447 06 60
Tıklayın..
www.losev.org.tr

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA