Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ele talkın verip..

Uzun zamandır Ana Haber de izlemiyordum.. Baştan sona "Dedim dedi" haberciliği (!) yapan, bir gün liderler susma kararı alsa ekran dolduramayacak hale gelen televizyonlar yüzünden, alt yazılara bakmak, ya da CNN, BBC ve Euronews izlemekle yetiniyordum..
Sağdan soldan "Değişik" diye o kadar duydum ki, çarşamba akşam üzeri denk geldi, "Şu Fox Haber"e bir bakayım" dedim.
Fatih Portakal, gerçek bir anlatıcı.. Spiker değil.. Okumuyor haberleri.. Kendisini de içine katarak anlatıyor.. Nasıl da eleştirel yaklaşıyor olaylara..
"Gerçekten farklı" derken içimden Portakal "Şimdi kısa bir ara.. Az sonra devam edeceğiz" dedi.. 15 dakika reklam arası girdi. Portakal geldi.. "Yarın görüşmek üzere" dedi ve kapadı..
Her şeyi eleştiren sunucunun kendisi, en inandırıcı olması gereken "Haber" programını, tüm ötekiler gibi seyirciyi kandırarak, bizi eşek yerine koyarak bitirdi. Artık onu da izlemem..
Fatih bana "Ama herkes.." demesin..
Benim programlarımda da, ayni final oyununu oynamaya kalkanlar oldu.. "Bunu bir daha yaparsanız, ben bir daha gelmem" dedim.. Orda kaldılar..
Yalan söyleyen haberci ile, haber bülteni olmaz..
Şunu kanallar da, RTÜK denen, reklam komisyoncusu kurum da bir anlasa artık!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA