Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir yeni.. Bir eski..

(Bu yazı çarşambadan beri yayın için bekliyor. İnşallah bugün okuyorsunuzdur..)
Geçen cuma gecesi yepyeni bir yıldız izledim.. Gene Boğaziçi Albert Long Hall.. Gene Evin!.. 11 yaşındaki bir piyanist Emir İlgen.. Nasıl bir harika çocuk.. 2003 İzmir doğumlu. 6 yaşında başlamış piyanoya.. 8 yaşında İzmir Konservatuarı.. Sonra bir yığın ulusal, uluslararası ödül.. Şimdi Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda..
Nasıl usta çalıyor ve nasıl şirin!..
Ona eşlik eden Türkiye Gençlik Oda Orkestrası da müthiş.. Şefleri Cem Mansur'un yarattığı bir gurup bu.. Gene Cem Mansur'un eseri, Türkiye Gençlik Flarmoni Orkestrası üyelerinden seçilmişler..
Mansur, enfes sundu konseri..
Konsere adını veren Bach ve Müridleri'ni öyle tatlı anlattı, parçaları öyle mizah dolu açıkladı ki, seyircinin dinleme zevki katlandı.
Harika bir cuma gecesi geçirdik, gençlerle..
CRR Genel Sanat Yönetmeni genç dostum Ozan Binici da ordaydı.. "Pazartesi bize bekliyorum" dedi..
Gittim.. Bu defa, Emir gibi çok yeni değil, nerdeyse benim gençlik günlerimden kalma Galli sanatçı Bonnie Tyler.. 70'lerden, 80'lerden, bugün artık unutulmuş, o benzeri olmayan pop müzikten en güzel eserleri, Bee Gees'leri, Tina Turnerler, Janis Joplinler sıralamaz mı?.
Müzik güzel şey dostlarım.. Sanat güzel şey..

***

Bu gece, CRR'de Tanita Tikaram var. Dünyanın en ünlü Pop/ Folk şarkıcılarından biri.. Albümleri milyonlar satan kadın.. İmkanınız varsa sakın kaçırmayın!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA