Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hâlâ şansınız var!..

Sabah gazetemde ilanı görünce şaşkına döndüm. Sarah Brightman konseri pazar akşamı, Ülker Arena'da ve hala bilet varmış iyi mi?.
Albümleri ve DVD'leri dünya rekoru kıran Sarah Brightman ayağımıza geliyor ve biz hala bir salonu dolduramamışız.. Pes..
Üstelik, Sarah sadece Opera meraklılarının hoşlanacağı soprano da değil.. O, dünyanın en ünlü müzikal yıldızı..
Yaptığı müzik türü, operatik pop ve senfonik rock!..
80'li yılların başında Londra'da Cats'te izlemiştim onu ilk ve finalde, çatıda öbür kedilerin arasında güneş doğarken söylediği "Memory"ye aşık olmuştum.
Şarkıya mı, Sarah'ya mı bilmem artık.. 80'li yılların sonunda, onu bu defa Phantom of The Opera'da izleyebilmek için, cebimdeki 250 İngiliz lirasının 175'ini karaborsacıya vermekte tereddüt etmemiş, Londra'da kalan üç günümü, sandviç yiyerek geçirmiştim..
Ama onunla en unutulmaz anım, 1992 Barcelona Oyunları'ndaydı..
Açılışta, Jose Carreras ile yükseldiler Mont Juik/Yahudi Tepesi'ndeki o muhteşem Olimpiyat Stadının ortasında ve dünyanın en güzel, en anlamlı şarkılarından biri Amigos Para Siempre / Ebedi Arkadaşlar'ı el ele söylediler. Stat değil, tepe yıkılıyor sandım da.. Çığlık çığlığa haykıranların arasında ben de vardım.
Daha sonra bir düeti daha dünya çapında üne kavuşturdu Sarah.. Bu defa bir İtalyan tenor, Andrea Bocelli ile.. Time to Say Goodbye/ Veda zamanı!..
Ses muhteşem.. Kendisi güzel.. 54 yaşında ama hem de nasıl güzel hala.. şarkıları rekorlar kırmış Sarah, Büyük Sarah bu pazar İstanbul'da..
Peki siz, hâlâ nerdesiniz?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA