Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir başarı öyküsü..

Yıllar evvel.. O zaman Kanyon yok. Metrocity'de Abdullah Kiğılı'nın en büyük dükkanı var.. Sık sık uğruyor, Sevgili Apo ile kahve içiyoruz..
Bir gün "Gel sana bir şey göstereceğim" dedi.. "Sen gömleğe çok meraklısın bilirim. Kıbrıslı bir genç, bizim AVM'de bir dükkan açtı. Ismarlama gömlek dikiyor, tanıman lazım.."
Gittik birlikte.. MetroCity'de minnacık diyebileceğim bir dükkan.. İçinde şirin bir Kıbrıslı delikanlı.. O gün, bugün Milimetric dışında pek az gömlek giydim. Kıbrıslı delikanlı Kaan yakın arkadaşım oldu. Hem salı gurubuna katıldı, hem evdeki maç izleme takımına..
O minnacık dükkan büyüdü.. Yayıldı.. Dev şubeler açıldı..
Ve dün, Kaan elinde bir kitapla bana geldi.. Louis Vitton, dünyanın önemli kentlerini tanıtan uluslararası kitaplar hazırlarmış meğer..
İstanbul adlı kitap, Kaan'ın elindeki. Yeni çıkmış. İçinde bir sayfayı Milimetric'e ayırmış Louis Vittoncular..
Merakla okudum.
"Bir erkeğin terzi seçimi, karakteri hakkında çok şey söyler" diye başlıyor yazı ve Kaan Gökalp'in, zevk sahibi erkeklere hitap edecek ısmarlama giyim mağazasını kardeşi ile birlikte kurmasını anlatıyor.
"Milimetric, baby kaşmir, vicuna (Güney Amerika cameli) ve en güzel yünlü kumaşlar, en güzel Mısır pamuğundan gömleklikler gibi lüks malzemeler üzerine uzmanlaşmış bir dükkan. Her müşterinin zevkine hitap edecek otuz değişik yaka modeli var.
Dikim işi tam uzmanlıkla yapıldığı için takım elbiselere dört hafta ve üç prova, gömleklere, beş gün ve iki prova gerekiyor. Kumaş, renk, kesim ve stil konusunda ustaların tavsiyelerini almakta tereddüt etmeyin."
O minik dükkanın şimdi başta İstinye Park, kaç şubesi var..
Tebrikler Kaan!.
Louis Vitton kitabındaki yazı ve diğer ayrıntıları isterseniz, tıklayın.
www.milimetric.com

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA