Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Korkakların eşitliği!..

Şenol Güneş, Fener'den korkuyor.. Üçüncü dakikada ilk akınında gol bulduğu ve Fener savunmasının ne felaket olduğunun kanıtını gözleriyle gördüğü halde, o birinci sınıf orta saha adamlarını tüm ilk yarı boyu ileri sürmedi, bek gibi oynattı.
İsmail Kartal, Bursa'dan daha çok korkuyor. Bu ülkenin en mükemmel hücum gücüne sahip kadrosu varken, Emre gibi bir adamı, maçın bitmesine beş dakika kala oyuna alabiliyor, Mehmet Topal ve Meireles'i çift ön libero oynatabilmek için.. Sow gibi rakip savunmayı dağıtmada en yetenekli, en olmadık pozisyonlardan gol şutu çıkaran bir adamı kenarda tutuyor. Tercih savunması güçlü, Alper.. Fener'in bin güçlükle transfer ettiği Webo'yu ise resmen ziyan ediyor.
İki takımın da en zayıf yanı savunması da Allah'tan, bu korkaklar maçında bol gol pozisyonu izledik.
Bir kez daha söylüyorum.
Caner'i Aziz Yıldırım'dan gelen telefonda oyundan alan İsmail Kartal, Fenerbahçe'yi taşıyacak güçte bir hoca değil. Ama yarın "Takımı ben şampiyon yaptım" deme peşindeki bir başkan için ideal.. O yüzden orda..
Caner'in çıkarkenki tepkisi ikinci sarıdan kırmızı.. Denizli çok güzel izah etti. Sevgili Şansal ve Tümer Metin, lafı, geçiştirmek için çırpındılar. Bir çizgi ofsaydını adeta maçın kaderi haline getirmek için on dakika uğraşan da ayni Şansal'dı, üstelik.
Kırmızıyı görecek kadar öfkeyle, kulübeye değil, soyunma odasına giden Caner, ne oldu da, mum gibi, kulübeye döndü, ikinci yarıda sizce!..
Devre arasında bir telefon da o aldı, açık değil mi?.
Nerde bu Fener muhabirleri, dostlar?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA