Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

DigiTurk'e tokat!..

Uzun süreden beri, taraflı yayınlarını eleştirdiğim DigiTurk, televizyon yorumlarımda, Sabah'taki yazılarımda ve Foto Maç ile Sabah. com'daki söyleşilerimde DigiTurk ve LigTV'nin müşteri ve aboneleri nezdinde mesleki itibarlarını zedelediğim, ticari faaliyet ve diğer ekonomik menfaatlerine zarar verecek şekilde davrandığımı ifade ederek mahkemeye başvurmuştu.
Başvuruyu inceleyen Cumhuriyet başsavcılığı, "Basın özgürlüğü çerçevesinde hareket ederek görüş ve eleştirilerimi aktardığıma" karar vererek, şikayeti, dava açılmasına gerek görmeden reddetti.
Bu ülkenin en parlak şirketlerinden biri DigiTurk'u izlenme rekorları kıran LigTV'yi arka arkaya iptal edilen aboneliklerle bugünkü hale düşüren yöneticiler, şimdi takkelerini önlerine koysunlar ve "Biz nerde hata yaptık" diye düşünmeye başlasınlar..
Size gene bir sporsever, spor dostu uyarısı..
1- Tarafsız olun..
2- Maçları "Temiz ekran"da yayınlayın..
RTÜK'ün canlı yayın üzerine reklam bindirme yasağı kararı, tam iki aydır Başbakanlık'ta Resmi Gazete sümenlerinde bekliyor, yayınlansın ve yürürlüğe girsin diye..
Beni mahkemeye verdiğiniz dilekçenizde "Diğer ekonomik faaliyetler"den bu ekranı kirleten ve aslında müşteri, abone kaybettiren "Bindirme" reklamları kast ettiğinizi biliyorum.
Ben, onlarla da uğraşıyordum. Asıl şikayet sebebiniz, asıl sindirme gayretiniz de oydu.
RTÜK hakkı teslim etti. Bakalım Resmi Gazete de yayınlar İnşallah!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA