Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Haber kanalı olmak!..

Bu ülkede haber kanalı yönettiğini iddia eden kim varsa, ona hitap ediyorum..
Salı günü öğle üzeri Paris'te bir baskın gerçekleşti.
Saat 13.00'te elimde kumanda ekran başındaydım.. Gece 19.30'a kadar.. BBC, CNN İnt, El Cezire, France 24 ve EuroNews'u izledim 7.5 saat boyunca..
Siz, bizim haber kanalı yönetici ve sorumlularından bir, tek bir izleyen oldu mu acaba, herkesi ilgilendiren bir olay patlak verdi mi, olay haber kanalına nasıl yansıtılır, öğrensin?. Ders alsın?.
Sakın "Biz zaten biliyoruz" deyip beni güldürmesinler. Sultanahmet'te, hem de Sultanahmet'te ve Dolmabahçe baskınından birkaç gün sonra bir polis kulübesine saldırı düzenlenmiş ve bir polisimiz şehit edilmişken yayın kesme gereği duymayan, ekran başına topladıkları, ne dediklerini kimselerin umursamadığı insanlarla, domatesin faydaları üzerine günler öncesinden yayına koydukları beleş zaman doldurma programını aynen sürdürenlere öyle bir yerimle gülerim ki hem de..
Siz ne haberin farkındasınız, ne de haberciliğin.
Yerinden canlı yayın için 10 yaşındaki çocukların dahi cebinde bulunan bir akıllı telefon yeterken, iletişim imkanları bu kadar gelişmiş, bu kadar hızlanmışken, hala poposu üzerinde oturup ense yapanların hem de fena halde böylesi derslere ihtiyaçları var..
Tabii eğer umurlarında ise!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA