Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yasak nasıl delinir?.

Arda Başaran adlı bir okurun maili bu.. Dilerim Futbol Federasyonu yetkilileri okurlar. Passolig'i onlar kurdu ya.. Nasıl delindi görürler.
Dilerim savcılar da okurlar..
6222 ve 6259 sayılı Sporda Şiddet Yasası nasıl ihlal edilir, farkına varırlar.. İşte o mail..
Bakalım soruşturan ve açıklama yapan çıkacak mı?:

***

Ben, evli ve bir bankada profesyonel olarak çalışan, standart bir hayatı olan ve elinden geldiği sürece hemen hemen branş ayırmaksızın Tüm Fenerbahçe maçlarına gitmeye çalışan bir taraftarım.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 6222' ye muhalefet ederek toplu bilet alımına devam ettiği için artık maçlara gidemiyorum. Passolig ile beraber bu toplu bilet alımının biteceğini düşünüyordum ancak Aziz Bey hiç oralı değil.
Basketbol ve voleyboldan sonra deplasman biletlerini de kulüp tarafından alarak, bizim gibi hiç bir gruba mensup olmayan taraftarların maç izleme hakkını gasp etmeye başladır.
24 Ocak'ta oynanacak (Bugün) Kasımpaşa-FB maçı deplasman biletleri Aziz Beye yakın gruplar tarafından alınsın diye kulüp tarafından satılacaktır.
Kasımpaşa da, bu toplu bilet alımına onay verdiği için alenen suç işlemektedir.
Kadıköy'deki maçlara keyfe keder bilet satan Aziz Yıldırım'ın deplasmandaki maçlarda da diğer kulüplerle anlaşıp bu tutumu devam ettirmesi iki tarafı da suçlu hale getirmektedir. Çünkü yasada açık ve net şekilde toplu bilet alımı ve buna teşebbüs edilmesi suç kabul edilmiştir.. 6222 ye göre suç işlemek üzere olan Kasımpaşa spor kulübünü Aziz Yıldırım'ın oyununa dahil olmaması için uyarmak gerekmektedir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA