Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yapma Doğuş!.

Televizyonda, spor olayları dışında izlediğim bir, tek bir program vardı.. Tonight Show!. Doğuş'a ait, E2 kanalında yayınlanıyordu.
Dünya televizyonlarının en eski ve en ünlü Talk Show'udur. 1954'de NBC'de başladı. 1962'te Johnny Carson sunmaya başlayınca, efsane oldu. Carson tam 20 yıl sürdürdü ve Jay Leno'ya devretti. O da kısa bir Conan O'Brian dönemi hariç, 2014'e kadar götürdü. Ben, Johnny Carson'u, her yıl yayınlanan seçme söyleşilerinden derlenmiş kitaplardan tanıdım. Jay Leno'nun ise, E2 sayesinde tiryakisi oldum.
Leno'nun müthiş bir yazar ekibi vardı. Şovun öncesindeki monologlarda, Amerika ve dünyadaki güncel olayların mizahını yapıyordu Jay.. Her programa da, o sırada vizyona giren filmin baş oyuncularını davet ediyordu. Böylece hem ayni sıralar bizde de gösterime giren filmleri tanıyor, hem de baş oyuncuların özeline giriyorduk.
Leno, pahalı gelince, fiyatından da indirme yapmayınca, yerini gençlerin sevgilisi Jimmy Fallon aldı. NBC de "Leno iyi reyting alıyordu ama, biz biraz da genç reyting istiyoruz" dedi.
Fallon, bir mizahçıdan çok, taklitçiydi. Sözlerinden çok, komiklikleriyle güldürüyordu. Jay'den sonra biraz hafif geldi bana.. Alışmam vakit aldı, ama tam alıştım, E2, Tonight şovu yayınlamaz oldu. Araştırdım. NBC'de devam ediyor. Bre aman, bizde neden yok?.
Öğrendim ki, Doğuş ile NBC arasındaki Tonight Show anlaşması bitmiş. Ve de uzatılmamış..
İzlediğim, her gece izlediğim tek program gitti ekranlardan yani..
Ya Doğuş, kararını yeniden gözden geçirmeli, ya da DigiTurk mü, DSmart mı olur, ya da başkası mı, dünyanın en ünlü Talk Şov Programı bir şekilde yeniden Türkiye'ye gelmeli..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA