Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Jüpiter yükseliyor?.

Jüpiter Yükseliyor, dünya şirini bir bilim kurgu masalı.. Hem de üç boyutlunun en etkileyici olanı İmax'le izlediniz mi, tadından yenmiyor.. İnsanoğlunun hayal gücünün zenginliğine hayran oluyorsunuz, o yaratılan sahneleri izlerken.. Çizgi filmlerde zor canlandırılan sahneler, şimdi etli, canlı karşınızda.. Filmin başındaki ve sonundaki aksiyon sahneleri uzun.. Kabul.. Ama uzunluk batmıyor. Öyle keyif, heyecan ve gururla ("İnsanoğlu bu sahneleri çekecek teknolojileri keşfetti"nin gururu..) izliyorsunuz.
Jüpiter, bir Uzay İmparatorluğunun merkezi.
Dünya da onların tarlası. Jüpiter'de hayatın sırrı keşfedilmiş. İhtiyaç duyulan şey, insan kanı.. Dünyayı insan tarlası olarak kullanıyorlar işte.. Film 6 şubatta vizyona girdi ülkemizde..
Tesadüf mü, bilemem. 6 şubat, Jüpiter'in dünyaya en yakın olduğu gün.. Ve de o gün gökteki açısı, filmdeki gibi, 23 derece..
Filmin baş rolünde Mila Kunis var. Hani Siyah Kuğu filminde Beyaz Kuğu, Nathalie Portman'ı delice kıskanan, onun yerini almak için çırpınan balerin.
Kunis, bu filmdeki rolünü, Nathalie Portman'ın elinden almış, iyi mi?.
Bunlar tesadüf mü, sizce?.
Ya da filmde iddia edildiği gibi, uzaydaki bir takım güçler, bu işleri yukardan düzenliyorlar mı?.
Bir minik not daha.. Filmde Mila Kunis'in Uzaylı koruyucusu Channing Tatum. Bir sahnede yaralanıyor.
Mila, arabasının torpido gözünden bir özel gün pedi çıkarıp ilk yardımı yapıyor. Ama yaraya bastığı kısım, emen değil, tam tersine sızdırmayan muşamba tarafı. Yani yaraya faydası yok.. Mila hiç mi ped kullanmamış?.
Seyredin, eğlenin.. İmkanınız varsa İmax seyredin mutlak..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA