Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Uçal'ın kızı..

Uçal Dalgıç, benim yarım asırlık can arkadaşım. Ankara Çankaya'da otururken komşuyduk.
Uçal, THY'deydi. Bugün uçaklarda keyifle okuduğunuz dergiyi çıkartan odur. Hızla yükseldi. Avrupa'da müdürlükler yaparken, en güçlü rakiplerle savaştı. Bugünkü gelişmenin temellerinde de o vardır.
Sonunda Viyana Müdürüyken emekli oldu ve oraya yerleşti.
Sık sık haberleşiriz.
Geçenlerde bir not aldım.
Okurken gurur duyduğum bir not.. Sizinle de paylaşmaya karar verdim.
Kızı Merve'nin önemli bir başarısını yazmış, Uçal..

***

"Merve, Viyana Üniversitesi Medya İletişim Fakültesi'nde aldığı eğitim ile makyaj ve güzellik konularına olan ilgisini, birleştirmeye karar vermişti.
Önce Profesyonel Make-Up Artist eğitimi aldı. 6 ay önce de www.mervedalgic.com All About Beauty isimli internet sayfasını blog olarak hayata geçirdi.
Bu blogda doğru makyaj tekniklerinden, makyaj ürünleri hakkında objektif bilgilendirmeye kadar çeşitli konuları kaleme alıyor, sayfaları yeni konularla güncelliyordu.
6 ay içinde çok büyük yankı uyandırıp, Avusturya, Almanya ve İsviçre'de geniş bir kitleye ulaştı. Avusturya'da basının da dikkatini çekti ve çeşitli kadın dergilerinin ilgi odağı oldu..
Avusturya'nın en çok satan kadın dergisi Madonna'nın düzenlediği Blogger Ödüllerinde halk oylamasıyla Newcomer / Yeniler dalında birinci oldu."
Uçal, kardeşim olunca, Merve de yeğenim, otomatik. O zaman, bu kadar torpil yapalım değil mi?.
Bir Türk kızı Viyana'da, Viyanalıların oylarıyla, Viyanalıları geçmiş. Daha ne olsun?.
Almancanız varsa, Merve'yi tıklayın. Görüşlerinizi bana da yazın..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA