Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Vakko'nun sürprizi!..

Valla, klişeciler, hava atmacılar, kompleksliler ne derlerse desinler, Sevgililer Günü gene sevgilileri bir araya getirdi. Gene giderek unutulan, belki de unutturulmaya çalışılan Sevgi'nin öne çıkmasını konuşulmasını sağladı..
Pazartesi işe geldiğimde masamda bir Vakko Sürprizi buldum. Bir CD..
"2015 LOVE Songs"
1981 şubatında, o zaman yönettiğim Erkekçe ile, Sevgililer Günü'nü ülkeye duyurmuş, duyurmakla da kalmamış, kolları da sıvamıştım.
Ankara yıllarından Sevgili Dostum Deniz Adanalı, o zaman Vakko'nun Halkla İlişkiler Müdürü.. Ona gittim. Anlattım. "Beyoğlu'nda bir vitrin yarışması düzenledik, en başı çek" dedim. Vakko o zaman Beyoğlu'nda harika bir binada..
Deniz, harika bir vitrin yaptırdı, "Sevgililer Günü" diye.. O vitrinin resimlerinin gazetelerde çıkmasını sağlayınca, öbür mağazaların vitrinleri de izledi tabii.
Bugün bu ülkede "Sevgililer Günü nasıl başladı" sorusunun yanıtı,
1- Erkekçe Dergisi,
2- Vakko'dur. İşte o Vakko, geleneği bu defa bu enfes CD ile sürdürmüş..
Whitney Houston, I'll always love you, ile başlıyor tabii. Sonra adında "Love" geçen hangi şarkı varsa, tabii.. Mesela benim vazgeçilmezim, Elvis Presley/ I can't help, falling in love with you..
Sonny Music etiketi ile çıkmış.. Tüm romantiklere tavsiye olunur. Aslında bu öfke dolu günlerde, herkesi mecbur etmek gerekir, belki de..
Öfke'nin yerine "Sevgi"yi koysak, koyabilsek!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA