Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Neşeli Vücutlar!..

Bakın keyifli, neşeli, canlı, heyecanlı, hayat dolu vakit geçirmek istiyorsanız, Dolmabahçe'de Ritz'in hemen altında Ekavart Galerisi var.. Oraya gidin..
"Lively Bodies" diye bir sergi var.. "Bodies" vücutlar demek.. "Lively" giriş cümlemde yazdığım bütün durumları anlatıyor..
Açılış günü hasta yatıyordum. Keşke gitseymişim.. Canlanırdım..
Aslında insana biraz kompleks de vermiyor değil..
Bakmak ile görmek farkını, fark ediyorsunuz, o neşe içinde..
Efendim Avusturya'da her yıl bir vücut boyama festivali yapılırmış..
Halim Kulaksız'la Nejat Türkmen son festivale gitmişler. Kulaksız bir fotoğraf ustası.. Türkmen iş adamı, ama fotoğrafa da ciddi ciddi meraklı..
Festivalden resimler çekmişler.. Sonra ülkeye dönmüşler.. O boyalı vücutların orijinal fotoğraflarını bilgisayarda çoğaltıp bir araya getirerek kendi kompozisyonlarını yapmışlar. Sonra da bunları, adeta cam altı gibi, bir cam gibi plastiğin altına yerleştirip kendi "Eser"lerini ortaya çıkarmışlar..
Pek bir şey anlamadınız değil mi?.
Sanat lafla anlatılır mı?.
ekavart.tv diye tıklayın. Ordaki vidolardan bu sergiyi seçin, onu da tıklayın ve izleyin.. Sonra da gerçeğini görmek için Ritz'e, Ekav'a koşun..
Sergi ay sonunda kapanıyor, fazla vaktiniz yok..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA