Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Annemizin ligi!..

Sonunda annemizin ligine döndük.. Biliç, turu Brugge'ye kendi elleriyle armağan edince, Avrupa'da Türk takımı kalmadı.. Allahtan annemizin liginde heyecan her hafta dorukta..
Beşiktaş, Galatasaray ve Fener müthiş bir mücadelenin içinde..
Bu hafta kritik bir derbi var.. Önceki hafta Galatasaray'ın dört puan gerisindeki Fener bir ölüm kalım maçı oynayıp kazanmıştı. Bu pazar, Beşiktaş'ın dört puan gerisinde Fener ve gene ölüm kalım maçı oynayacak..
Bir iki kelime etmem gerek..
Fener taraftarı ve medyası yanlış içinde.. Emenike'ye gol kaçırıyor diye kızıyorlar. Gol kaçırmak için pozisyona girmek lazım. Emenike her pozisyonun içinde. Onu görmüyorlar. Adamda müthiş bir fizik var. Hız var.. Hırs var.. İhtiyacı olan tek şey moral destek.. Nerden?. Tribünden ve medyadan.. İkisi de tam tersini yapıyor.
İsmail Hoca'nın Emenike'den vaz geçmemesi lazım...
Bilic'in de tersine, Demba Ba'dan vaz geçmesi lazım..
Adam hiçbir şeyin içinde değil. Oyunda olmasa, Beşiktaş 10 kişi oynasa daha iyi.. Ona göre oynarlar.. Şimdi "Orda Demba Ba var" diye oynuyorlar. Ba, hem oyunu piç ediyor, hem Beşiktaş'ı öldürüyor. Brugge faciasının baş sebebi odur, asıl.
Biraz kenarda otursun da aklını başına alsın!.. Varsa tabii..
Hamza Hamzaoğlu'nun Galarasaray'ı parlatan kanat oyununu yok etmek için, başta Maraton tüm medya kolları sıvadı..
Onlarda da hedef Bruma.. Tamam.. Bruma çok yetenekli biriydi. Onun için alındı. Hamza Hoca ona ilk şans veren oldu, nihayet. "O şansı beklendiği gibi kullanamadı" diyorlar.. Diyorlar da, Sabri, sağ kanadı nasıl şimendifer gibi kullanıyor ona bakan yok. Bruma kendisini tutan beki peşinde sürükleyip içeri dalınca, Sabri'nin önü koridor.. Gol de ordan gelmiyor mu?.
Sağda Sabri, Bruma, Selçuk, solda Olcan, Yasin, Sneijder üçgenleri vızır vızır işliyor ya.. Onları bozduracaklar ille.. Bozulduğu zaman, Fener ve Başakşehir maçlarında neler olduğunu gördüler çünkü..
Hamza Hoca da, kendi kafasındakileri değil de onun bunun emrini yapınca başına neler geldiğini gördü, İnşallah.
Titre, hocam!.. Silkin.. Ne yap yap, kendine dön.. Kendine gel..
Yoksa, kaybeden sen olur, yükseldiğinden çok daha hızlı, silinir gidersin..
Arkandan kına yakarlar!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA