Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Çocuklarına sahip olmayan ülkem!..

Cuma günü, pedofil, yani çocuğa tecavüz suçları ve onlara verilen komik cezalar, hatta beraatlerle ilgili bir günlük haberleri sunmuştum. Bir günlük.. O kadar bol yani..
Oysa uygar dünyada, adam öldürmek kadar ağır bir suç, pedofili,. Cezası da öyle.. Gene Amerika'yı örnek vereyim. Uzak Doğu'da bir pedofili turizmi vardır. Hadi isim vermeyeyim. Sefaletin alıp yürüdüğü ülkede, pedofili tüccarları, daha bebek denecek yaştan başlayarak çocukları ailelerinden satın alırlar ve ülkelerinde bu işi yapmaya cesaret edemeyen, Batılı zenginlere, bir gecelik zevkleri için fahiş fiyatlarla kiralarlar.
New York Times mesela, bu iğrenç turizmi yıllardır, en iyi gazetecileriyle izler. Sadece gazeteler değil, devlet de.. Gizli servisler, pedofili ülkesinde cirit atar, orda dolaşan vatandaşlarını ve yaptıklarını izlerler.
Çocuklarla seks yaptığını tespit ettiklerini hemen ülkeye bildirirler. Orada peşine FBI düşer. Adamın evi, bilgisayarı, her şeyi aranır. Çocuk pornosu malzemesi bulundu mu, adam yandı. İş üstünde basılmasına gerek yok. Alnına "Pedofil" damgasını yer. Pedofil teşhir edilir. Nerede oturduğu ilan edilip, o mahallede oturanlar uyarılır.. "Aman çocuklarınıza sahip olun. Etrafta bir çocuk meraklısı yaşıyor" diye..
Bu işi Amerika'da yapan yakalandı mı, artık ölümlerden ölüm beğensin
.. Ölümü arar hale gelir..
Çocuklara işte böyle sahip olunur.. Bir de bizden, bir günden verdiğim örneklere bakın..
Annesiyle camiye giden 7 yaşındaki çocuk, tuvalette 42 yaşındaki adamın cinsel tacizine uğruyor. 5 yıl hapis ama, adli kontrol şartı ile serbest.. Yeni kurbanlar bulsun diye..
Annesine boncuk almaya giden 7 yaşındaki çocuk dükkan sahibinin tecavüzüne uğruyor.. Tutuksuz yargılama.. 12.5 yıl cezayı Yargıtay bozunca, yeni ceza 2.5 yıl.. En fazla 1 yıl yatar, çıkar. Hadi yeni çocuk..
Ve en acısı..
Orta okullu kıza 8 kişi tecavüz ediyor. Karar "Rızasıyla ilişkiye girdikleri için hepsine beraat.." 15 yaşından küçük kıza tecavüzde "Rıza" dahi kurtarmaz, yasal olarak, oysa..
Kızın yargıca yazdığı "İnsanlık Utancı" mektubu bir daha köşeme alıyorum..
"Hâkim amca ben yaşadıklarımı utandığım için bir de polisler ve siz bana inanmıyor gibi davrandığınız, alay ettiğiniz için anlatamıyorum. Her erkeğin bana tecavüz edeceğini sanıyor, korkuyorum. Hakimsin bir daha bana bağırma. Beni azarlamayın. 15 yaşında 38 kilo bir kızım. Benim gücüm bu adama yetmez ki karşı koyup onu yeneyim. Polisler, siz de beni suçladınız. 'Neden karşı koymadın' diye. Bu adamın benim üç katım kilosu ve gücü var. Bir erkekle benim gücümü nasıl bir tutuyorsunuz. Canlı cenaze gibiydim. Tek düşündüğüm bir an önce ölmekti. İntihar edecektim, beceremedim. Bu son ifademdir. Bana inanmayan dalga geçer gibi davranan aşağılayan mahkemenize gelmeyeceğim. Sizi adalet ve vicdanınızla baş başa bırakıyorum."
Şimdi bu olay Amerika'da olsa, bu mektup Amerikan gazetelerinde yayınlansa, inanın Obama sarsılmıştı.
Benim gazetelerim unuttular. Benim Adalet Bakanımın gıkı çıkmadı. Benim Aile Bakanımın gıkı çıkmadı. Benim ne işe yaradıklarını hala merak ettiğim Muhalefetim olayı gündeme bile getirmedi. Muhalefet liderleri, kameraları karşılarında görünce, iktidara sövmeyi marifet, bu saldırılarla oy alacaklarını sanıyorlar, çünkü.
Acı özet.. Bir çocuğa tecavüz eden 8 kişinin hem de "sabıkalı" damgası bile yemeden, beraatle serbest bırakılması, bu ülkede kimsenin, ama kimsenin umurunda olmadı.. Dört güç var. Yasama, Yürütme, Yargı, Medya.. Dördünde de kılı kıpırdayan yok..
Çocuklara karşı işlenen her türlü suç, yapanın yanına kâr kalıyor..
Şimdi söyleyin, bu ülke çocuklarına sahip mi?.
Sayın Cumhurbaşkanı en az 3 çocuk istiyor.. Tamam, yapalım.. Ama "Saldım çayıra, mevlam kayıra" ile olur mu, Sayın Cumhurbaşkanım..
Sahiplenemiyorsak, nasıl ve niye yapalım ki?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA