Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sabahspor’un adayı da, Dursun Özbek!..

25 Mayıs'ta yapılacak Galatasaray seçimlerinde adayımın Turgay Kıran olduğunu, alenen, resmen açıklamıştım. Dün sabah da Sabah Spor Servisi kendi adayını açıkladı..
Dursun Özbek!..

Şimdi, genç arkadaşlarım "Hıncal Ağbi bunu nerden çıkardın" derler.. Demesinler.. 60 yıldır bu mesleğin içindeyim. Neyin niçin olduğunu iyi bilirim. Dün sabah gazetemi yaydım, kahve masamın üzerine.. Sayfaları çeviriyorum. Üçüncü sayfanın tümünü Başbakan Ahmet Davutoğlu kaplamış. Koca resmi.. Yanında sayfa boyu, bugüne dek yaptıkları ve 7 Haziran seçimlerinden sonra yapacakları..
AKP parayı bastırmış, sayfayı satın almış. Reklamını koymuş.. Okuyan da paralı reklam okuduğunu biliyor.
Spor ana sayfasına geldim. Tam sayfa Dursun Özbek bu defa.. 25 Mayıs'ta Seçimi kazanırsa, neler yapacağını anlatıyor. Kocaman resimler, kocaman başlıklar..
Ama bu reklam değil. Dursun Özbek sayfayı satın almamış.. Ya ne olmuş?.
Bir resim ve koca başlıkla anlatıyor..
"Sabah ekibiyle özel buluşma.."
Sabah ekibi Özbek'le buluşmuş. Resimde buluşanlar..
Okuyan, reklam değil, haber okuduğunu sanıyor bu defa..
Oysa yazı, baştan sona seçim beyannamesi. Tek, ilaç için tek soru soran çıkmamış, buluşmadan. Resim çektirmek için poz vermişler, o kadar..
Yahu arkadaşlar, şunu sormaz mı insan hiç değilse..
"Bizde bir üşütük Hıncal Ağabey var. Kafayı takmış Ada'ya.. Sayfalarımızda değil, kendi köşesinde ileri geri şeyler yazıyor.. Ada'nın işletmecisi Mehmet Koçaslan'ın, Galatasaray'ın perde arkasındaki başkanı olduğunu, İnan Kıraç'ı avcunun içine aldığını, Ada'yı geri alacak kimseyi yaşatmadığını iddia ediyor.. Nedir bu Ada'nın durumu.. Hıncal Ağabey'in iddia ettiği gibi, Anayasa'ya aykırı olarak, doldurmalar ve eklemelerle büyütüldüğü, Boğaziçi İmar Yasası hiçe sayılarak, çirkin, rezil kapalı alanlar inşa edildiği ve Boğaz'ın içinde bir ucube yaratıldığı doğru mu?."
"İşletmecinin Belediye'nin koyduğu mühürleri üç defa kırıp, hiç bir şey olmamış gibi milyonlar kazanmaya devam ettiği, 'Ada'yı geri alacağım' diyen adaylardan Adnan Öztürk'ün İnan Kıraç baskısıyla çekilmek zorunda kaldığı, doğru mu?."
demiyor, Sabah Spor'dan hiç kimse..
Tüm Galatasaray Kongresine, ne işe yaradığını bilemediğim Divan Kurulu'na hitap ediyorum şimdi..
"Şu Ada işini sorgulayacak yürekli 'TEK' üyeniz yok mu sizin?."
"Her aday, Ada ile ilgili görüşlerini açık ve net açıklasın" diyecek, diyebilecek bir kahraman?.
Boğaz girişindeki tüm rakipleri kıskandıran bir gurur anıtı Galatasaray Adası, karanlık işlere gömülmüş bir utanca, yüz karasına dönüştü. Galatasaray adını gömdüler. Galatasaray Başkanı, kendi davetlerinde bile "Suada" diye yazıyor, anlayın, Divancılar, Kongreciler. Liseliler, liseciler!.
Anlayın yahu!..
Ya da gidin oylarınızı Mehmet Koçaslan'a atın!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA