Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Abbas Ağa!..

CHP'nin en başarılı ilçe belediye başkanları iken, sırf Mustafa Sarıgül'ün adamlarını yerleştirmek için, Kemal Kılıçdaroğlu tarafından aday bile gösterilmeyenlerin yerlerine "Tayin edilenler"e pek sempatim yoktur. Yaşadığım Beşiktaş'ın başarılı başkanı İsmail Ünal'ın yerine yerleşen, Sarıgül avukatı en başta..
Ama adam bu defa haklı..
Abbas Ağa parkını bilir misiniz?. Mahalle arasındadır. Tam mahalle parkı.. Hani parka komşu evlerde oturan kadınlar çocukları ve örgüleri ile inerler.. Öylesi.. İşte bu parkın bir köşesine, o parkı en çok kullanan kadınların isteği üzerine bir minik "Çay Büfesi" yapmaya karar vermiş belediye. Kâr amacı gütmeyen bir belediye işletmesi. O kadınlar sohbet ederken, çay, kahve içebilsinler diye..
Alkış değil mi?. Hayır.. Abbas Ağa'daki 30 metre karelik büfede bir Gezi fırtınası yaratmaya kalkmış bir avuç adını siz koyun, gurup olay çıkarmış.. Medyamız da teşne ya.. O yazı yazanların biri Abbas Ağa'ya gidip ne oluyor diye baktıysa kafamı keserim. Döşenmişler paldır küldür.. Başkan da sinmiş. Durdurmuş çalışmaları..
O keskin yazar arkadaşlar, mesela, Kuruçeşme- Ortaköy yokuşundaki Meyveli Bahçede İsmail Ünal'ın açtığı büfe de değil, lokali gördüler mi?. Orda nasıl harika pazar kahvaltıları yaptığını komşuların yazmıştım. Bizim Etiler'de sanatçılar parkı içinde, kafeler, restoranlar var?. Kötü mü?.
Parkları yaşanır yerler yapmak, alkışa layıkken, halimize bakın?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA