Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Genç TV 18 yaşında..

Sevgili kardeşim Ertan Birinci'nin kurduğu Kıbrıs Genç TV, pazar gecesi, 18. Kuruluş yılını kutlayacak.. 1980'li yıllardı, Kıbrıs'ta Galatasaraylılar Derneği kurmuşlar, kurdela kesmeye beni davet etmişlerdi. Cumhurbaşkanı, nurlar içinde yatsın Rauf Denktaş'la elimize birer makas verdiler. Makası veren Ertan'la o zaman tanıştık.
Ertan yıllarca, KKTC'nin Kültür, Sanat ve İletişim dünyasına büyük katkılar sağlayan harika işler yaptı. Genç Radyo'yu kurdu. Sonra Genç TV'yi de başlattı. Sinemalar açtı, gene Denktaş Başkanla kestik, kurdelaları.. Zaman nasıl geçiyor..
18 yaşına girmiş Genç TV.. Bizim dostluğumuz ise artık ihtiyarladı. Ertan da durumun farkında.. Onursal Başkanlığa geçiyor artık.. Genç TV'nin tepesine ise, pırıl pırıl yetiştirdiği bir evlat "Tekin Birinci" geçiyor.
Nice yıllara dostlarım.. İşlerim elverse, o gece gene orada olacak, artık üç kişi kalan Sıla 4'üncü dostlarımla sahnede "Kıbrıs Gelini"ni söyleyecektim ama, şimdi gönlüm orada..
Bu arada..
Anadolu Spor Gazetecileri Derneği geleneksel "Fair Play Ödülü"nü bu yıl Ertan Birinci'ye vermiş. Gerekçe.."Meslek yaşamınız boyunca Kıbrıs halkının barış, dostluk ve kardeşliğine sağladığınız anlamlı katkılar.." Charlize Theron'u görmek gerek!.. Tebrikler Ertan, bir daha..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA