Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Gene harika..

Gene harika, gene oku oku bitmez, okumaya doyulmaz bir Pazar Eki yapmış, bizim Şengül Balıksırtı ve ekibi..
Geçen hafta Süleyman Demirel kadar yazılan, Süleyman Demirel kadar konuşulan olmadı. Amma velakin.. Hani "Anlatmadan anlatmaya fark var" der ya, ünlü fıkra.. Hasan Bülent Kahraman benzersiz bir Demirel yazmış, tam sayfa, ama bir nefeste okunur.
Stelyo Berberakis "Tek" öğrencili okulu ile dünya medyasına düşen minik Patmos adasını ne şirin anlatmış..
Çağlar Yerlikaya, parkları dünyaca meşhur Londra halkını yeşilin yetmediğini hem de nasıl vurguluyor.. Geniş bahçeli evler, malikaneler, bahçelerini ziyaretçilere 10 İngiliz lirası karşılığı açmaya başlamışlar.. Hem herkese değişik butik parklar, hem de bahçenin bakımına gelir sağlayan hoş bir uygulama..
Evlerin bahçelerini halka açmaya ilk 1984'de Los Angeles'te rastlamıştım. Ama park değil, oto park.. Olimpiyat Stadı olarak görev yapan Colseum civarındaki tüm bahçeler oto park olmuştu. Günlük, en yakını 200, en uzağı 20 dolar olarak..
Damla Kayayerli, Bizans Uzmanı Üstat Radi Dikici'ye adeta meydan okuyor.. Sümbül Efendi Camisinde, Bizans Prensesi Katerina yatıyormuş meğer, Hazreti Hüseyin'in iki kızı ile beraber. İmparator Konstantin'in kızı fevkalade dindarmış. Dinleri araştırırken, İslam dinine öyle dalmış ki, Müslüman olmuş sonunda.. Nasıl mı?. Hikayesini internetten bulup okuyun bizahmet..
Ferhat Ünlü seçim günü vurulan emekli Albayın öyküsünü bir polisiye hikaye gibi anlatmış..
Bülent Değerli dışardan Cuadrado (Chelsea/ Kolombiya) Bülent Timurlenk içerden Sabri (Galatasaray) yazmışlar bu hafta, tadlarından yenmez..
Daha bunlar ekin yarısı.. Öbür yarısı mı?.
Herkesin ilgisi bir değil.. Sizin de seçtikleriniz olacak tabii.
Öylesine dolu bir ek yapmışlar çünkü..
Ellerine, kafalarına sağlık..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA