Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Pazar Neşemiz

Bu hafta pazar neşemiz Los Angeles'ta yaşayan gazeteci dostum Safter Yılmaz'dan..
"Senin cep telefonuna gelen korsan mesajlar ile derdin devam ediyor mu, bilmiyorum.. Ancak Amerika'da bunu yapanlara verilen bu haftaki son önemli cezayı belirtmek için bu notu yazıyorum" demiş..
"New York'daki Federal Mahkeme Teksas'daki bir kadına devamlı satış mesajı yollayan Amerika'nın ikinci en büyük kablolu yayın şirketi Time Warner Cable'i 229 bin 500 dolar para cezasına mahkum etti.
Teksas eyaletinin Irving şehrinde yaşayan Araceli King devamlı red etmesine ve artık kendini aramamalarını söylemesine rağmen telefonuna 153 otomatik mesaj yollayan Time Warner Cable şirketini sonunda mahkemeye verdi.
Kablo şirketinin merkezi New York'da olduğu için şikayeti görüşen Manhattan'daki Federal Mahkeme izinsiz her mesaj için 1500 dolar ceza belirledikten sonra Time Warner Cable'i toplam 229 bin 500 dolar ödemeye mahkum etti."
Pazar neşemiz, Safter'in son cümlesi..
"Sevgili Hıncal, Bu notu yazarken aklıma geldi.. Sen Holly'yi boşamayıp Amerika'da yaşasaydın milyoner değil çoktan milyarder olmuştun.."


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA