Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bunlar nasıl spor sayfası?. Yuh olsun!..

Yani gene bulabildiğim en hafif sözcük..
Geçen hafta sonu Estonya'da 23 Yaş Altı Avrupa Atletizm Şampiyonası yapıldı. Ali Kaya 5 ve 10 bin metrelerde şampiyona rekoru kırarak altın madalya kazandı. Kadınlar 3 bin steeple da Tuğçe Güvenç, hem de son turda bir engele takılıp düşmesine rağmen, Fransız rakibine fark atarak birinci oldu. Bayrağımız üç defa göndere çekildi. Milli marşımız üç defa çalındı.
Haberi olanınız var mı?.
Haberi olan gazete ya da haber kanalı, spor kanalı müdürü var mı?.
24 saat yayın bir yanda.. Her gazetenin arkasında dört beş sayfa, en palavra haberler, en boş yazılar öte yanda.. Ülke insanımın bundan haberi yok.
Ben mi nerden biliyorum?.
Eurosport canlı verdi, izledim de ondan..
Yahu bunlar nasıl spor müdürüdürler ki, dünyanın en büyük spor kanalına bile bakmazlar. Çünkü merak etmezler.. Spor müdürü olmanın birinci şartı, sporu merak etmemektir çünkü..
Varları yokları "Futbol" diyeceksiniz.. Değil. Onu bile bilmezler. Bildiklerini de izin alamadıklarından yazmazlar.
Emre Belözoğlu
niye, hem de böyle kovuldu, canı gibi sevdiği Fenerbahçe'sinden.. Ayrıntılı bir haber/yazı okudunuz mu?.
Peki Emre nasıl şak diye Başakşehir'e gitti.
Yuh olsun. Onu bile yazamadılar.
Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Aziz Yıldırım'ın kankası.. Öte yandan ağzından düşmüyor.. "Yukarı"nın da kankası.. Başı sıkıştıkça "Yukarı böyle istiyor" diyor. Kimse o yukarı artık, öyle mi istiyor gerçekten, yoksa Gümüşdağ mı sallıyor, tahkik bile edemiyorlar. Can Çobanoğlu'nun yerine son anda, Yıldırım Demirören listesine Başkan Yardımcısı diye Ali Dürüst nasıl girdi, ben biliyorum, onlar bilmez mi?. Bilmezlerse nasıl spor muhabiri, nasıl spor müdürü olurlar?.
Yıldırım, Başakşehir'den Webo'yu istemişti. Başkan Gümüşdağ "Emre'yi de alırsanız veririm" dedi. Aldırdı. Öyle kanka oldular zaten, Aziz'le.
Şimdi Gümüşdağ Emre'sini boşta bırakır mı?.
Niye yazılmıyor bunlar?.
Ya- zı- la- mı- yor da ondan!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA